5 july 2022

Inspiratie opdoen? Heimat by RSG

Jeroen Gerats
CLO - Magazine Manager bodyLIFE
5 july 2022
SoHo House meets Equinox - Wederom een spectaculair concept van Rainer Schaller (de eigenaar van John Reed, Gold's Gym, McFit, High5, John & Jane's, the Mirai, etc.)

YOURS TO DEFINE. OURS TO CREATE.
[ ha??ma?t ] - NOUN - Het Duitse woord dat wordt gebruikt om dat vertrouwde gevoel te beschrijven van waar je hart zich thuis voelt. Van het gevoel van je tenen in warm zand tot het ontspannende geluid van stilte van je favoriete wandelpad. Een plek, een geur of een detail in het dagelijks leven, het is een concept zonder unieke betekenis. Heimat is een universeel gevoel voor iedereen.

De RSG Group heeft 's werelds eerste Fitness Concept fitnessclub genaamd HEIMAT geopend in het Hollywood Media District in Los Angeles. HEIMAT nodigt u uit om actief te zijn, te werken of gewoon om te ontspannen en zich thuis te voelen in een stijlvolle ambiance.

HEIMAT verwelkomt diegenen die op zoek zijn naar een verkwikkende fitnesservaring voor elk niveau en elke levensstijl. De zeer gedetailleerde club herschrijft de regels als geen ander en verwerpt conventies met zijn meeslepende wereld van speciaal gebouwde studio's, professionele trainingsruimtes en nog veel meer uitzonderlijke voorzieningen allemaal onder één dak. De fitness-levensstijl is opnieuw gedefinieerd.

DE ENIGE PLAATS OM EENVOUDIG TE ZIJN
Net als jij zijn we op zoek geweest naar een plek waar alle touchpoints van het leven naadloos samenkomen. Een omgeving die is samengesteld voor welzijn en gecultiveerd om te inspireren in de moderne wereld; een ruimte die alle zintuigen prikkelt door elk detail naar boven te halen.

WAAR BEGINNEN BEGINT
HEIMAT is een privégemeenschap die de transformerende voordelen van lichaamsbeweging combineert met de ontspanning van een broodnodige spa-dag, de smaken van lekker eten en de verbondenheid van het zijn in het gezelschap van andere inspirerende individuen. Een doordachte ervaring als geen ander, HEIMAT biedt een werkelijk unieke levensstijl die het hedendaagse leven verandert, allemaal op één plek.

DE EERSTE FITNESSCONCEPTCLUB TER WERELD
Een harmonieuze en opnieuw uitgevonden manier om te trainen en goed te leven, een concept fitnessclub brengt een nieuw luxe perspectief op fitness met aanbiedingen die zijn afgestemd op uw lichaam en ziel. Elk aspect, aanbod en voorziening van HEIMAT heeft deze naadloze draad van verhoogde fitness erdoorheen geweven.

HEIMAT legt grote nadruk op het creëren van een gemeenschap van gelijkgestemde mensen en het opnemen van een sociaal element in elk contact met leden.

Alle lidmaatschappen omvatten een uitgebreid aanbod aan fitnesslessen , zoals fietsen, hardlopen, Bootcamp, Barre, Boxing, Dance Cardio, Kinesis, TRX, Yoga en Reformer Pilates, gegeven door trainers van wereldklasse.

Om het fitnessaanbod af te ronden, werd HEIMAT uitgerust met op maat gemaakte kracht- en circuittrainingsapparatuur van gym80 . Voor cardiotraining heeft Technogym onder meer loopbanden, crosstrainers en roeitrainers geleverd.

Na een training kunnen leden het kenmerkende restaurant Mother Tongue , een zwembad op het dak, een jacuzzi , cabana's en een buitenbar met panoramisch uitzicht op de Hollywood Hills verwachten. Een boetiek-spa biedt een breed scala aan behandelingen, terwijl de bovenste verdieping van de club co-working- en evenementenruimte biedt . Een sapbar en parkeerservice maken ook deel uit van het aanbod.

Hoogwaardig design en industrieel karakter
Op een oppervlakte van bijna 7.000 m² toverde HEIMAT een industrieel object uit de jaren 30 om tot een gebouw waarvoor onder meer marmer, hout en speciaal gesmeed metaal werd gebruikt. Betonnen elementen en een speciaal ontworpen verlichtingsconcept zorgen voor een balans tussen hoogwaardig design en industrieel karakter .

Culinair hoogtepunt
Sterrenchef Michael Mina heeft samen met Rainer Schaller en HEIMAT Los Angeles een culinaire plek gecreëerd: Mother Tongue is bedoeld voor iedereen die de wereldkeuken viert met verse en natuurlijke ingrediënten.

Terwijl HEIMAT exclusief voor haar leden is gereserveerd, is het restaurant voor iedereen geopend voor diner - en binnenkort ook voor ontbijt en lunch. Kijk verder op Heimat, de inclusieve abonnementen zijn $350,- per maand, wat voor LA begrippen bescheiden is.
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf