1 week geleden

Live coaching in je broekzak

Jeroen Gerats
Magazine Manager bodyLIFE
1 week geleden
Performance Project biedt ondernemers en managers de mogelijkheid zichzelf en hun skills opnieuw uit te vinden. Middels direct toepasbare inzichten en tools, gedeeld tijdens wekelijkse live-uitzendingen in de Inner Stance app. Ze worden geïntroduceerd in de wereld van performance en ongekend resultaat. Kosteloos, gedurende vijf weken.

Impact maken
Om een grote impact te maken op de resultaten van je cliënten, werknemers of klanten moet je bijzonder competent zijn. Waar mensen die performance coaching toepassen in hun werk extreem competent en succesvol zijn, worstelen de meeste mensen alleen al met het op orde krijgen van hun eigen bedrijf. Laat staan dat ze een grote impact kunnen maken.


Let’s face it: er is een einde gekomen aan het tijdperk waarin we wegkomen met middelmatigheid. Het speelveld is vrijgemaakt voor professionals die bereid zijn een heel nieuw spel op te bouwen. Voor die mensen is er Performance Project.

Performance Project
Performance Project wordt geleid door Inner Stance: de organisatie die mensen helpt te groeien, zodat zij zichzelf in topvorm kunnen krijgen. Toegankelijk voor ondernemers en managers die alles eruit willen halen wat erin zit. En geen genoegen nemen met minder.


Volgens Inner Stance zijn er negen kerncompetenties waar een gedreven ondernemer of manager over moet beschikken om te komen tot een succesvol en krachtig leven. Voor zichzelf en voor anderen. Middels Performance Project geeft Inner Stance je direct inzicht in deze competenties. Je krijgt de kans om voor jezelf in kaart te brengen waar je momenteel staat, wat goed voor je werkt en vooral waar je in moet gaan ontwikkelen om tot écht succes te komen.

Inner Stance app
Waar coaching voorheen nog plaatsvond via een afspraak op locatie, gebeurt dit nu via een app. De Inner Stance app biedt verschillende functionaliteiten die ervoor zorgen dat je optimaal gecoacht wordt in een digitale omgeving.

Wat levert het je op?
- Extreem effectieve tools voor het ontwikkelen van een gedegen strategie.
- De mogelijkheid om blijvend impact te maken op de levenskwaliteit van jezelf en je cliënten, medewerkers en klanten.
- Inzichten voor het verhogen van je financiële resultaten.
- De kans om je business naar een hoger level te tillen.
- Wanneer je deelneemt aan Performance Project, krijg je na een aantal afleveringen de kans om deel te nemen aan een sessie met een coach van Inner Stance. Je komt live in contact met een coach en krijgt antwoord op jouw vragen en handvatten voor jouw specifieke uitdagingen.

Performance Project geeft jou de mogelijkheid om performance coaching direct toe te passen in je werk. Middels direct toepasbare inzichten en tools, gedeeld tijdens wekelijkse live-uitzendingen. Het is een unieke kans om toegang te krijgen tot het hoogste level van coaching.

Klik hier om je aan te melden! We starten op 19 mei. Wekelijks van 15.00 tot 16.00 uur, vijf weken lang.

 
Auteur

Jeroen Gerats