29 april 2022

JR-Sports op de Fitfair

Jeroen Gerats
CLO - Magazine Manager bodyLIFE
29 april 2022
JR-Sports:
Dit jaar is JR-Sports voor het eerst aanwezig met een eigen stand op het grootste fitnessevenement van de Benelux. We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en nemen jullie graag mee in ons brede productassortiment. Daarnaast hebben we een aantal nieuwe partners mogen aansluiten bij ons netwerk met nieuwe innoverende producten, die we op 6 & 7 mei graag aan jullie zouden voorstellen.

Wie is JR-Sports?
JR-Sports is een jong bedrijf, opgericht door een team van professionals met ruim 30 jaar ervaring in de fitness branche op het gebied van service en verkoop. We bieden een breed scala van hoogwaardige fitnessapparatuur aan, waaronder merken zoals True, Livepro, DHZ-Fitness en Ergo-Fit. Samen met jouw willen we kijken naar de juiste totaal oplossing voor jouw sportcentrum, outdoor gym of PT-ruimte.

Onze nieuwste partner: Fitness Nation
Fitness Nation is onze innovatieve partner op het gebied van geïndividualiseerde, digitale en slimme softwareoplossingen in de fitness- en gezondheidsindustrie.
Samen met Fitness Nation kunnen we ervoor zorgen dat jouw sportschool een eersteklas ledenondersteuning, intelligente studioprocessen, een eigen app en een hogere omzet krijgt.
Zo creëren zij onder andere aan de hand van hun systeem intelligente werkprocessen die de variabele kosten verminderen en de interactie met de klant verbeteren.

Op 6 & 7 mei zijn wij te vinden in hal 8, stand nummer 8, waar we samen met onze partners Fitness Nation en Jawkou Service & Equipment aanwezig zullen zijn. Zien we je daar?
 
Auteur

Jeroen Gerats