1 maand geleden

Nieuw @ Keiser: Exxentric & PNOE

Jeroen Gerats
Magazine Manager bodyLIFE
1 maand geleden
Keiser Europe: We zijn blij te vermelden dat we na enkele jaren afwezigheid weer terug zijn op het grootste fitnessevenement van de BeNeLux. We hebben zeker niet stilgezeten en laten je graag al onze mogelijkheden voor jouw gym zien op 6 & 7 mei. Bovendien hebben we een aantal nieuwe merken in ons productassortiment opgenomen. We praten je graag bij..

Wij zijn Keiser
Je kent ons wellicht al, wij zijn Keiser, bekend van de pneumatische apparatuur. Dit wil zeggen dat we werken met weerstand op basis van lucht. Aan de hand daarvan blijven de spieren gedurende het hele bereik van bewegingen en snelheden actief en engaged. Met een verminderde schokbelasting voor spieren, bindweefsels en gewrichten maakt het trainen op onze pneumatische apparatuur het mogelijk om de fysieke prestaties veilig te kunnen verbeteren. Iets wat niet mogelijk is met traditionele krachttrainingsmethoden.

Ken je de pneumatische weerstand nog niet? Kom dan zeker het verschil voelen!

Nieuw @ Keiser: Exxentric & PNOE

Over Exxentric
Met Exxentric train je net iets anders dan weerstand die gegenereerd wordt aan de hand van luchtdruk. Exxentric werkt met van een zogenaamd 'flywheel'. Dit houdt in dat er weerstand gecreëerd wordt door middel van de 'inertia'. Dit is het flywheel dat roteert wanneer je jouw spierkracht gebruikt.


Dit biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele krachttraining aan de hand van ijzer. Zo is de weerstand variabel door het momentum dat gecreëerd wordt in zowel de excentrische als concentrische fase. Verder is het product erg mobiel, gezien het feit dat het licht van gewicht is en smal van formaat.

De producten van Exxentric zijn geschikt voor iedereen, van beginnend tot aan professioneel sporter en van performance training tot aan rehabilitatie training.

Over PNOE Analytics
Hét meest geavanceerde biometrische screening systeem en monitoring software om het optimale potentieel uit jouw metabolische conditie te halen.

Het apparaat dat PNOE heeft ontwikkeld, meet en analyseert jouw cardiovasculaire- en respiratoire systeem, spier- en neuromusculaire functies maar ook je vet-koolhydraten verbranding. En dat alles in realtime. Het product zit in een makkelijk mee te nemen koffer, waardoor je niet afhankelijk bent van een locatie, maar ook bij je cliënten langs kunt gaan.

Met PNOE kun je op zoek gaan naar de beperkende factoren binnen jouw potentieel zodat je daar op een gestructureerde manier mee aan de slag kunt, geschikt voor elke sporter: van beginnend atleet tot aan professioneel sporter.

Profiteer nu van onze introductieactie: PNOE analytics + gratis 2-uur durende training en een Keiser M3i Lite Bike voor slechts 9950,-

Belangrijke info
7 & 8 mei zijn we te vinden in hal 5, stand 21, waar we samen met onze partner Stride Europe al onze nieuwe mogelijkheden graag aan je laten zien! Zien we je dan?
PNOE analytics
 

Gratis tickets!*

*Per sportschool/PT studio kunnen er weer maximaal 2 kaarten aangevraagd worden, waarvan 1 de eigenaar/manager moet zijn. Klik hier!

Exposanten o.a. Keiser, Train The Trainers, VirtuaGym, Start2Move, ClubJoy, Hidden Profit Marketing, Lijfstijl Coaches, Milon, LMX, Champ, Logiifit, dockdock, Mindset, boss, Fitness Media, Sportverloning, iVentri, Body Support, CBD Sports, BeMore Fitsolutions, BlackBox Publishers, Sytex Fitness Europe, etc.
Auteur

Jeroen Gerats