4 january 2022

Plutosport en Anytime Fitness slaan de handen ineen

4 january 2022
Plutosport, de grootste online sportwinkel van Nederland, en 24-uurs fitnessclub Anytime Fitness Benelux gaan een samenwerking aan. In de webshop van Plutosport, met meer dan 22.000 artikelen van topmerken voor bijzonder scherpe prijzen, heeft Anytime Fitness Benelux vanaf heden een extra officiële shop voor franchisenemers.
 
Plutosport en Anytime Fitness werken samen om franchisenemers te voorzien van kwalitatief goede merkkleding voorzien van bedrukking. Voor Plutosport is de samenwerking met Anytime Fitness het gevolg van de bewuste koers om meer richting de fitnessbranche te bewegen.
 
"Plutosport is van oorsprong meer business-to-consumer, waarbij we inzetten op de online verkoop van sport en vrije tijdsartikelen, maar sinds een aantal jaar focussen we ons ook meer op business-to-business. Denk daarbij aan sportverenigingen, bedrijven en dus ook sportscholen. Op die markt zien we volop kansen om samenwerkingen aan te gaan. Vanuit die behoefte is het contact met Anytime Fitness gelegd", aldus Monique Broere, directeur van Plutosport.
 
Plutosport heeft voor Anytime Fitness een collectie samengesteld met zwarte kleding van Nike, Adidas, Puma, Erima en Jako. Die collectie bestaat uit onder andere hoodies, longsleeves, trainingspakken, broeken en T-shirts met daarop het logo van Anytime Fitness en met bedrukte functieomschrijvingen als 'Fitnesstrainer', 'Fitnesscoach', 'Coach' en 'Trainer'. De officiële Anytime Fitness-webshop is te vinden op de website van Plutosport.
 
"Met Plutosport kunnen we sportscholen ontzorgen in het hele proces met kleding voor werknemers en in het geval van Anytime Fitness franchisenemers. Zij kunnen via de webshop op onze site kleding bestellen en bedrukken waar nodig. Ze weten dat ze dan kwalitatief goed materiaal ontvangen. Als er specifieke wensen met betrekking tot bedrijfskleding zijn dan denken we ook te allen tijde mee", zegt Broere.
 
Anytime Fitness beschouwt de samenwerking met Plutosport als een mooie uitbreiding van het aanbod richting hun franchisenemers. "We werkten al samen met YourSportShop.nl en Brandless voor bedrukte kleding voor onze franchisenemers. Meerdere Anytime Fitness-clubs hadden al positieve ervaringen met Plutosport en mede daardoor hebben we besloten om naast de andere partners ook een samenwerking met Plutosport aan te gaan", verklaart Kim Brouns namens Anytime Fitness.
 
Geïnteresseerd in de mogelijkheden om samen te werken met Plutosport? Neem dan contact op met Derk Gruppen (dgruppen@plutosport.com / +31651971758)
 
Meest recente artikelen