2 weken geleden

Life Fitness benoemt Paul Stoneham tot Chief Executive Officer

2 weken geleden
Life Fitness, wereldwijd marktleider op het gebied van commerciële fitness- en thuisrecreatieapparatuur, kondigt met genoegen de benoeming aan van Paul Stoneham tot Chief Executive Officer. De benoeming is met onmiddelijke ingang van kracht.

Paul Stoneham is een ervaren CEO met een indrukwekkende staat van dienst in het bouwen van sterke consumentenmerken, high performance organisaties en bedrijven die toonaangevende groei leveren in de industrie door middel van merkinvesteringen, productontwerp en innovatie.

Als chief executive heeft Paul Stoneham drie wereldwijde consumentenbedrijven geleid en succesvolle exits gerealiseerd door marktleidende groei te realiseren in verschillende sectoren: het meest recent en de afgelopen zes jaar, Helly Hansen AS, een bedrijf in technische buitenkleding, GHD Group Holdings in professionele haarverzorging en Boots Healthcare International in consumentengezondheidszorg. Hij is zijn carrière gestart in consumentenproducten bij Procter & Gamble en was President Global Business Development bij Colgate-Palmolive, waar hij leiding gaf aan de wereldwijde categorieën. Hij heeft een MBA van Harvard University, en een BA in Sociologie van de University of Western Ontario in Canada.

“De fitnesssector maakt een fase door van snelle transformatie, aangedreven door technologische innovatie en veranderende verwachtingen van de consument, allemaal aan de achterzijde van een ongekende periode van disruptie," aldus Paul Stoneham. "Als wereldleider op het gebied van fitness beschikt Life Fitness over de kracht van het merk, het team en de infrastructuur om innovatie te stimuleren en iedereen, van professionele atleten tot nieuwe sportschoolgebruikers, een ongeëvenaarde ervaring te bieden. Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van zo'n ervaren team en kijk ernaar uit om voort te bouwen op de diepe merkgeschiedenis en reputatie van Life Fitness."

Het bedrijf bedankt CEO Chris Clawson voor zijn jarenlange dienst bij Life Fitness en wenst hem veel succes bij zijn toekomstige inspanningen.
Bedrijf

Life Fitness

Laatste artikelen van dit bedrijf