4 weken geleden

Technogym en Feedback4Sports verbinden zich tot 2024 aan Dutch Fitness Awards

4 weken geleden
Donderdag 25 november worden voor de tiende keer de Dutch Fitness Awards uitgereikt op de Fitfair in de Jaarbeurs. Naast publieksprijzen op gemeente- en provincieniveau zijn er drie vakjuryprijzen te winnen voor de Fitnessclub van het jaar, Personal Trainer van het jaar en de Maatschappelijk Fitness Initiatief Award voor het meest inspirerende maatschappelijk programma. In aanloop naar de award uitreiking verwelkomt de organisatie Technogym en Feedback4Sports als nieuwe partners van de verkiezing. 

Dutch Fitness Awards naar next level met Technogym 
Kris Dieteren, verantwoordelijk voor Customer Excellence bij Technogym zegt : “We hebben met elkaar een route uitgestippeld waar de Dutch Fitness Awards de komende jaren naar toe moet groeien. Gezamenlijk zien we kansen om hierin een inhoudelijke verdieping aan te brengen. Zo zien we ruimte voor extra Vakjury Awards. En we willen klantenervaringen uit een doorlopend professioneel onderzoek mee laten wegen bij het bepalen van gemeentewinnaars en provinciewinnaars.” 

“De Dutch Fitness Awards wordt meer en meer het podium waar mooie resultaten en schoolvoorbeelden op het gebied van kantbeleving, -ervaring, -gerichtheid, transparantie, maatschappelijk initiatief en doorlopend klantonderzoek wordt beloond in een jaarlijks terugkerende, feestelijke uitreiking.”  

“Bij Technogym investeren we momenteel stevig in een langlopend Customer Excellence-traject. Samen met onze klanten werken we doorlopend aan het verbeteren en optimaliseren van onze diensten. Dit doen we op basis van klantfeedback en -ervaringen. Dit helpt ons, en nog belangrijker, het helpt onze klanten. Wij zijn nog niet waar we willen zijn, maar de weg naar verbeteringen is ingeslagen.” Technogym werkt in dit traject intensief samen met Focus Feedback. Dit is het Bain&Company certified NPS-onderzoeksbureau dat kort voor Corona het platform Feedback4Sports is gestart.

Met het toetreden van Technogym als partner bij de verkiezing kan vanuit een positieve klantervaring direct een eerste next level-stap worden gezet.

Feedback4Sports brengt de verkiezing naar 24/7/52/365! 
Met de ondersteuning van het platform Feedback4Sports groeien de Dutch Fitness Awards van een periodieke meting naar een 24/7/52/365-uitvraag van klantervaringen. Het hele jaar door dragen steeds meer klanten, clubs en trainers bij aan een betere beleving en een groter wordende verkiezing. “Feedback4Sports meet voor steeds meer clubs doorlopend de NPS. De belangrijkste ervaringen, klantverhalen en geverifieerde resultaten worden inzichtelijk via steeds meer kanalen op het web en in de clubs”, aldus Jelle Berrevoets van Feedback4Sports. Hij beoordeelt de komende jaren als jurylid enkele specifieke klantgerichte Awards. “Het woord ‘viraal’ is geen gepaste term meer tegenwoordig, maar NPS-metingen en publicatie van klantverhalen nemen momenteel exponentieel toe. We verwachten de komende tijd nog meer versnelling.” 

Dutch Fitness Award worden nog relevanter voor clubs, trainers en consument
Vanuit de Dutch Fitness Awards geven we de fitnessprofessionals die het podium nog niet hebben bereikt, de tools om dit in de toekomst wel te kunnen. “We zijn dan ook erg blij met het aansluiten van de twee nieuwe partners. Zo kunnen we de komende jaren stappen blijven zetten om de Dutch Fitness Awards nog relevanter te maken voor de fitnessbranche en consument. En dat we minimaal tot en met 2024 met elkaar gaan samenwerken, zegt genoeg over de intenties”, zegt Wilfred Romijn van Vote Company dat in 2011 startte met de verkiezing. 

Uitreiking Dutch Fitness Awards
Op 25 november worden voor de tiende keer de Dutch Fitness Awards uitgereikt. De bekendmaking van de vakjurywinnaars zal plaatsvinden op donderdagmiddag van 16:00 - 17:00 uur in Area 1 (zaal NL Actief) tijdens de Fitfair in de Jaarbeurs Utrecht. De award uitreiking wordt gepresenteerd door Govert Janssen. Govert is columnist bij Bodylife over klantgerichtheid, en bedenker van het NPS-onderzoek platform Feedback4Sports. Tijdens de feestelijke uitreiking van de drie Vakjury Awards ondersteunt Janssen de voorzitters als anchorman. Er zijn vakjury awards te winnen voor de Fitnessclub van het jaar, Personal Trainer van het jaar en de Maatschappelijk Fitness Initiatief Award voor het meest inspirerende maatschappelijk programma. De gemeente- en provinciewinnaars, gekozen door het publiek, zullen op de website van Dutch Fitness Awards worden gepubliceerd. 

De Vakjury Awards voor Fitnessclubs en Personal Trainers bestaan al jaren. Nieuw bij deze editie is de ‘Maatschappelijk Fitness Initiatief Award’. Deze award is een initiatief van NL Actief en wordt uitgereikt aan de ondernemer of personal trainer met het meest inspirerende maatschappelijk programma. We vroegen aan Vakjury Voorzitter Anne Marie van Duivenboden: Waarom de extra award? “Omdat we zien dat steeds meer ondernemers en personal trainers kansen zien en initiatieven ontplooien op het snijvlak van fitness en sociaalmaatschappelijke vraagstukken. Hierbij moet je denken aan het ontwikkelen van een aanbod voor speciale doelgroepen, het tegengaan van eenzaamheid, participatie in lokale sport- en preventieakkoorden, samenwerkingsverbanden met partners in andere domeinen als zorg en onderwijs, enz. Met als doel mensen in beweging te krijgen en gezonder te laten leven. Ook voor degenen voor wie sporten en bewegen niet zo vanzelfsprekend of toegankelijk is. 

Partners en meer info 
De Dutch Fitness Awards wordt georganiseerd in samenwerking met NL Actief, Technogym, Feedback4Sports, Personal-Trainer.nl, Fitfair.nl, Een veilig Gevoel, UnitedConsumers en bodyLIFE. De uitvoering is in handen van Vote Company

Meer info op www.dutchfitnessawards.nl 
 
Dutch Fitness AwardsTechnogymFeedback4SportsGovert JanssenKris DieterenNLActiefFitfair
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Dutch Fitness Awards I Vote Company

Laatste artikelen van dit bedrijf