28 october 2021

Toekomstperspectief voor fitnessondernemers: Project MiddenMacht

28 october 2021
De fitnessbranche heeft – wederom – een roerige periode achter de rug. Clubs in het zogenaamde middensegment (prijsklasse tussen circa €35 en €60 per maand) zitten zoals altijd in de hoek waar de klappen vallen. En dat is jammer, want het middensegment in de fitnessbranche heeft misschien wel de beste mogelijkheden voor de toekomst. De sleutel ligt in het aan kunnen bieden van de best mogelijke prijs-prestatie verhouding. Goede dienstverlening tegen een aanvaardbare prijs. Maar hoe doe je dat?

Mindset Bedrijfsontwikkeling ontwikkelt op dit moment samen met een paar andere branchepartijen onder de titel Project MiddenMacht een concept dat het middensegment in de branche naar een nieuwe, succesvolle toekomst moet helpen. Het middensegment aan de macht! Een combinatie van enerzijds een ijzersterk concept en anderzijds ‘Operational excellence’, oftewel een professionele bedrijfsvoering waarbij het streven naar een hoge efficiency centraal staat. 

Dit concept is geen franchiseformule. Elke aangesloten onderneming committeert zich aan het concept, maar houdt de eigen, lokaal sterke naam op de gevel. De onderneming wordt structureel ondersteunt door specialisten. De ondernemer blijft baas in eigen bedrijf, maar staat er niet meer alleen voor! En mocht het zo zijn dat de financiële basis onder de onderneming zwak is? Ook daarvoor bieden we hulp en mogelijkheden.

Meer weten? Ga naar www.mndst.center/middenmacht of stuur een mail naar info@mindsetbedrijfsontwikkeling.nl.