27 october 2021

EFAA eerste door EREPS geaccrediteerde opleider Healthy Lifestyle Promoter

27 october 2021
EFAA is nu geaccrediteerd om de Level 2 Healthy Lifestyle Promoter LLQ te presenteren, die is ontwikkeld via het Erasmus plus-project 'New Health Program' (new-health.eu) om de maatschappelijke problemen van wijdverbreide inactiviteit en achteruitgaande gezondheid tegen te gaan.

De 'Healthy Lifestyle Promoter' zal zich inzetten voor het informeren van individuen, bedrijven en gemeenschappen over een natuurlijk en duurzame gezonde levensstijl, met behulp van beschikbare tools en educatief materiaal vanuit het New Health project. Voor dit programma zijn de op wetenschap gebaseerde essentiële inzichten, die eigenlijk elk mens zou moeten weten, samengevat in een documentairereeks van drie thema’s: gezond bewegen, gezonde voeding en een gezonde mindset.

Deze nieuwe kwalificatie is niet alleen een ideale en noodzakelijke kennis update voor fitnessprofessionals, maar biedt ook andere belanghebbenden zoals zorgprofessionals, leerkrachten binnen het onderwijs, vrijwilligers en iedereen die zich met preventie en gezondheidsbevordering bezig houdt, de mogelijkheid hun kennis over de primaire inzichten van een gezonde leefstijl te updaten. Binnen het programma zijn namelijk o.a. de meest recente richtlijnen op gebied van voeding en beweging van de Gezondheidsraad toegepast en is het meest recente inzichten op het gebied van mindset en mentale kracht geïntegreerd.

Deze opleiding duurt vier dagen, de eerste dag is geheel gericht op bewegen, dag twee op voeding, dag drie en vier op mentale kracht en mindset coaching.

Klik HIER voor de data van de opleiding, zowel online als live

Klik HIER voor de volledige informatie en data over module 1

Klik HIER voor de volledige informatie en data over module 2
 
Bedrijf

EFAA Opleidingen

Laatste artikelen van dit bedrijf