3 weken geleden

E-Fit lanceert Heltitude, een handenvrij dieet die je klanten gemakkelijk een gezonde levensstijl aanleert

3 weken geleden
Heltitude is een all-in-one concept met een goede mix van gezonde voeding, supplementen, verzorgingsproducten en coaching, welke klanten helpt snel en eenvoudig hun doel te bereiken. Heltitude maakt het klanten gemakkelijk om een gezonde leefstijl aan te leren en is op te delen in drie categoriën: afslanken, anti-aging & energie en sport.

Waarom Heltitude? 
“Met Heltitude willen we énerzijds de consumenten en anderzijds de ondernemers die een voedingslijn willen aanbieden helpen", vertelt Andy Compernolle, zaakvoerder E-Fit Benelux en Heltitude internationaal. "Er bestaan al véél diëten en die werken ook, maar we merken dat de consument maar één keer all the way wenst te gaan. Zijn er terug enkele kilo’s bij door hun sociale levensstijl, dan is hun moed weg om terug te wegen, voedingsmiddelen te schrappen, … 
Mensen hebben het tegenwoordig zeer druk, maar toch hebben ze nood aan een gezonde levensstijl, meer energie, afslanken of het verbeteren van hun sportprestaties. Hun traject moet dus quick en easy zijn, zonder dat de ze daarvoor moeite moeten doen. Het moet dus iets snel, eenvoudig en lekker zijn dat te combineren is met hun sociaal leven zodat ze dit lang kunnen volhouden."

Compernolle vervolgt: "Bij de B2B klanten, zoals personal trainers, sportscholen en schoonheidscentra ’s horen we andere noden. Zij hebben zelf niet altijd de kennis om voedingsadvies te geven of doen dat gewoon niet graag. Daarbij horen we ook vaak het personeelsprobleem: Je leidt iemand volledig op. Je stopt tijd en energie in deze persoon, maar 4 maanden later neemt deze ontslag omdat de job hen toch niet ligt. Hierdoor is Heltitude ontstaan. Om voor beide een oplossing te bieden, zowel voor de consument als voor de ondernemer.”

Waarom Heltitude nu meer dan ooit?
“Kijk eens rond wanneer je op reis gaat, wanneer je in de supermarkt wandelt, wanneer je aan de schoolpoort staat te wachten. Meer en meer kinderen hebben last van overgewicht. Ik heb ook gelezen in de Gezondheidsenquête van 2018 dat 48% van de Vlamingen slachtoffer is van overgewicht. In Nederland zijn de cijfers iets hoger. Daar speekt men over overgewicht bij 50% van de bevolking. Dit zijn alarmerende cijfers en daar moesten we ook iets voor doen.”
 
Wat is Heltitude?
"Heltitude is geen dieet, maar een gezonde levensstijl. No nonsens, snel en eenvoudige toepassingen, gemakkelijk vol te houden, hoog gedoseerde samenstellingen, wetenschappelijk gebaseerde ingrediënten, lekkere producten, beweging, coaching en mental wellbeing is waar Heltitude voor staat."

"Een gezonde levensstijl heeft voor iedereen een andere betekenis. Bij sommige is dit meer energie krijgen, bij anders is dit afslanken, meer sporten, er jong uit blijven zien of zich jonger voelen. Daarom hebben we 5 all-in-one boxen ontwikkeld. Deze boxen zijn voorzien van een maandvoorraad aan hoog kwalitatieve producten, dit samen met een coaching traject. Via de voedingssupplementen, eiwit shakes, gels, tussendoortjes, de coaching, gemakkelijke eetschema’s, praktische tips & tricks, beweegadvies, mental coaching en onze heli podcasts, bouwen we aan een helti attitude! “ aldus Andy Compernolle.Handenvrij concept met het Helti coaching platform
“Dankzij het Helti coaching platform bieden we aan de Heltitude verdeelpunten een handenvrij concept dat ze gemakkelijk aan al hun klanten kunnen voorstellen. Als de coach/consulent zelf nog extra advies wil geven dan is het super, maar het is niet nodig. Op het Helti coaching platform vindt de klant diverse eetschema’s, recepten, de Helti power podcast en mental coaching. Kortom alle puzzelstukken voor de klant om een Healthy Attitude op te bouwen en om hun doel zo efficiënt mogelijk te bereiken. Voor de Heltilovers zullen we op regelmatige basis interessante online video calls met experten organiseren. Zij zullen hun kennis delen over verschillende domeinen die gelinkt zijn aan Heltitude“, vult Stephanie Raedt aan, de (zaken)partner van Compernolle met wie zij 10 jaar geleden E-Fit Benelux oprichtte.

Heltitude = 3 categorieën en 5 boxen
"Het Heltitude concept werkt op 3 verschillende categorieën: afslanken, anti-aging & energie en de sport categorie. We hebben 5 typen boxen ontwikkeld om iedereen te kunnen helpen", vertelt Stephanie. 
  1. Slim box: Deze box helpt mensen met afslanken en behoud van spiermassa. Dit allemaal zonder een jojo effect, het is effortless en combineerbaar met hun sociaal leven en een gezin. Het afslanken gebeurt op hun gekozen snelheid. Deze snelheid kunnen ze op ieder moment versnellen of vertragen. Bijvoorbeeld: De klant wil tijdens de week de turbo slim snelheid aanhouden, maar in het weekend overschakelen naar de regular slim. Heeft de klant zijn gewicht bereikt? Via de stay slim methode behouden ze hun ideale gewicht. Dit allemaal dankzij het Heltitude concept van voeding en coaching. 
  2. Look young box: Een anti-aging traject dat zorgt voor een jongere huid en veel energie. Ideaal, ook voor een strak en jong lichaam. 
  3. Endurance box: Een sportief voedingstraject voor duursporters. Hier staat spieropbouw, recuperatie van de energiereserves en spierherstel centraal.
  4. Stay young box: Terwijl de look young box de focus heeft om er jong uit te zien, zal de stay young de focus leggen om jong, energiek en pijn reducerend door het leven te gaan.
  5. In shape box: Het sportief voedingstraject voor krachtsporters. Spieropbouw, vetmassa verminderen en spierherstel zijn de hoofdfocus van dit traject.
"De producten die in de boxen zitten zijn ook apart verkrijgbaar. Je kan ze al bij meer dan 20 Heltitude verdeelpunten ontdekken of online. We hebben ook een try-out box samengesteld voor de ondernemers, op die manier kunnen zij éénmalig tegen 50% korting aan Heltitude producten uitproberen." 

Over E-Fit Benelux
E-Fit Benelux werd opgericht in 2010 door het dynamische ondernemerskoppel Stephanie Raedt & Andy Compernolle. Intussen heeft E-Fit al 27 500 tevreden klanten in 164 E-Fit filialen in België en Nederland. Zowel kinesisten, diëtisten, schoonheids- en welnesscentra, fitness boetieks, sportdokters als personal trainers werken met E-Fit. Alle ondernemers worden persoonlijk begeleid en ondersteund op educatief, sales-, marketing- en businessvlak om van hun E-Fit filiaal een succes te maken.

Try-out box bestellen?
Wil je meer info over het nieuwe merk Heltitude en de verschillende producten? Of direct de try-out box bestellen? Neem dan contact op via info@heltitude.com of ga naar Heltitude.com.
 
E-FitHeltitudedieetAndy CompernolleStephanie Raedt
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

E-fit

Laatste artikelen van dit bedrijf