2 jaar geleden

Laat je inspireren tijdens de Boutique Studio Tour Amsterdam

2 jaar geleden
Nu de lockdown voorbij is, staat BlackBoxAcademy weer te poppelen om jou als fitnessprofessional en -ondernemer op 14 oktober 2021 mee te nemen naar Amsterdam, om je te informeren, maar vooral te inspireren zodat jij vol nieuwe energie en plannen aan de slag kunt voor jouw club en/of studio.

Wat kun je verwachten? 
Je kan netwerken met mede-ondernemers, krijgt een kijkje in de keuken van gevestigde boutique fitness studio’s, leert meer over fitness aggregators, rondleidingen in de meest toffe studio’s, presentatie’s door studiomanagers, eigenaren en BlackBoxAcademy en je ontvangt een Markt & Trend Rapport uitgegeven door BlackBoxPublishers t.w.v. €67,50. Tot slot ga je naar huis met een beetje spierpijn van het wandelen en het volgen van een workout bij een toffe boutique studio.

Welke studio’s worden bezocht?
De tofste studio’s in Amsterdam zullen bezocht worden, te weten: Voor wie?
De Boutique Fitness Tour is onmisbaar voor iedere professional, ondernemer, manager of eigenaar die geïnteresseerd is de laatste trends in fitness. Voor iedereen die plannen heeft om een studio te beginnen is het al helemaal een must om hier naartoe te gaan. Maar zeker ook fitness ondernemers, managers en eigenaren van personal training studio’s en fitnessclubs kunnen het nodige leren hoe jouw club zich kan onderscheiden van de anderen.

Wanneer?
De boutique fitness studio tour door Amsterdam vindt plaats op donderdag 14 oktober 2021. Het programma begint om 10:00 uur en duurt tot circa 16:15 uur.

Programma
  • Mini masterclass; zodat jij meer kennis krijgt over boutique fitness studio’s, fitness aggregators en de laatste ontwikkelingen in de fitnessbranche.
  • Bezoek aan meerdere boutique studio’s in Amsterdam (loopafstand, gezamenlijk wordt er gelopen van de ene locatie naar de andere).
  • De tour wordt afgesloten met een workout bij een van boutique studio’s.
  • Inclusief: Je krijgt ook nog een exemplaar van het Boutique Markt & Trend Rapport, boordevol waardevolle informatie en data over de branche. Boutique Markt & Trend Rapport t.w.v. € 67,50 uitgegeven door BlackBoxPublishers.
Kosten
De kosten voor deelname aan deze dag bedragen € 149,-

Ga naar de website voor meer informatie en inschrijven
BlackBoxAcademyboutique fitness

 
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

BlackBoxPublishers

Laatste artikelen van dit bedrijf