17 september 2021

Boels Rental brengt mobiele luchtreiniger op de markt voor het eenvoudig verbeteren van de luchtkwaliteit tijdens het sporten

17 september 2021
Vanaf heden verhuurt Boels Mobiele Luchtreinigers om bij te dragen aan een gezond en veiliger binnenklimaat in de sportsector, van voetbalclub tot sportschool. De luchtreinigers hebben een compact ontwerp en werken nagenoeg geruisloos. Daardoor is het mogelijk om de luchtkwaliteit op grotere schaal te verbeteren, de luchtspreiding van (corona)virussen te verminderen en de aanwezige sportfanaten en het personeel beter te beschermen.

Snel en flexibel antwoord
Recente cijfers van de Volkskrant laten zien dat de luchtkwaliteit in binnenruimtes flink onder druk staat. Fijnstof, micro-organismen en andere (virus)deeltjes verspreiden zich binnen sneller. Ventileren met open ramen is om die reden één van de vier basismaatregelen uit het coronabeleid. Maar met het oog op het koude, natte en winderige najaar, zijn openstaande ramen niet de meest uitnodigende optie om aangenaam te kunnen sporten.

Om sportgelegenheden hierin te ondersteunen, verhuurt Boels Mobiele Luchtreinigers. De luchtreinigers verwijderen tot 99,95 procent van de aerosolen, allergenen en (fijn)stofdeeltjes uit de lucht volgens een certificering van het Duitse SGS Instituut. Sven Janssen, Health & Safety Manager bij Boels: “De mobiele luchtreinigers beschermen alle sportfanaten door de luchtkwaliteit te verbeteren, waardoor in een veiliger en gezonder binnenklimaat getraind kan worden. Dat maakt zeker in het najaar een enorm en aangenaam verschil.”

De Mobiele Luchtreiniger is vanaf nu te huur voor commercieel gebruik in onder meer sportscholen, wachtruimtes, kantoorgebouwen en andere publieke ruimtes.

Ga naar cleanair.boels.nl voor meer informatie.

Boelsluchtreinigerschone luchtaerosolenbinnenklimaat
Gerelateerde artikelen