2 jaar geleden

Sport- en fitnessplatform OneFit breidt uit naar Arnhem en Nijmegen

2 jaar geleden
OneFit is een samenwerking aangegaan met 23 lokale gyms en studio’s in Arnhem en Nijmegen en is met de uitbreiding nu een van de grootste sport- en fitnessplatform van Nederland. Members van OneFit kunnen met één abonnement in heel Nederland terecht bij meer dan 1.000 aangesloten locaties, en sinds 1 juni ook bij onder andere YOU the Gym, Dr. Freeze en City Bootcamp in Arnhem en Hot Yoga House, Riverland Healthcentre en Max Studios in Nijmegen.

De uitbreiding naar Arnhem en Nijmegen is een belangrijke zet voor OneFit. Het oosten van het land staat bekend om veel groen en een gezond leven, iets dat aansluit bij de missie van het sportplatform om heel Nederland te ondersteunen in het behalen en behouden van een gezonde, gebalanceerde levensstijl. De uitbreiding naar Arnhem en Nijmegen stond al vanaf begin 2021 op de planning, maar werd uitgesteld wegens de lockdown. 

Sweat and Joy lifestyle uitrollen door heel Nederland
Edouard Leeuwenburg, managing director van OneFit, zegt over de opening: “Ondanks de enorme uitdaging die de sportindustrie het afgelopen jaar heeft gehad, zijn wij als OneFit meer dan ooit vastberaden om onze Sweat and Joy lifestyle uit te rollen door heel Nederland. Ontzettend trots ben ik op het team en de partners die in deze moeilijke periode in staat zijn geweest de handen ineen te slaan om de opening in zowel Arnhem als Nijmegen mogelijk te maken. We kunnen weer sporten, binnen en buiten, en met een OneFit abonnement kies jij waar en wanneer.”

Members van OneFit, die het afgelopen jaar voornamelijk gebruik maakten van de online lessen die het platform op landelijk niveau aanbiedt, konden vanaf 14 april weer buiten sporten en sinds 19 mei weer volledig kiezen waar en wanneer zij willen sporten. Om vitaliteit op de werkvloer te bevorderen biedt OneFit naast de particuliere memberships, ook pakketten aan voor werkgevers. Het afgelopen jaar zag OneFit for Business de afname van bedrijfsfitness door werkgevers verdubbelen, nu is deze mogelijkheid voor bedrijven in Arnhem en Nijmegen er ook, om werknemers te ondersteunen in het waarborgen van hun vitaliteit door het aanbieden van bedrijfsfitness. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om partner te worden met je locatie bij OneFit (in Arnhem of Nijmegen)? Klik hier voor meer informatie.
OneFitboekingsplatformArnhemNijmegen
Gerelateerde artikelen