2 jaar geleden

FitNation organiseert paneldiscussie over toekomst van de fitnessbranche

Nan de Bruin
Redacteur
2 jaar geleden

FitNation organiseert op 27 mei om 12:00 uur een speciale paneldiscussie met belangrijke vertegenwoordigers uit de Nederlandse fitness- en techindustrie. 

De paneldiscussie richt zich op de toekomst van de fitnessindustrie na de ongekende uitdagingen van het afgelopen jaar. Er worden verschillende belangrijke vragen aan het panel voorgelegd, waaronder:

  • Hoe verandert technologie het persoonlijke aspect van fitness?
  • Hoe blijf je als mkb'er concurreren in het huidige landschap?
  • Heeft thuissporten een toekomst als sportscholen weer volledig opengaan?
  • Welke impact heeft de komst van grote technologiebedrijven op de fitnessindustrie?
  • Zijn traditionele sportschoollidmaatschappen voor altijd veranderd?

Meld je hier gratis aan en stuur jouw vraag voor het panel in!


Het panel van ervaren fitness- en techondernemers bestaat uit: 

  • Marjolijn Meijer - CEO van Urban Gym Group
  • Hugo Braam - CEO en mede-oprichter van Virtuagym
  • Martijn de Jong - Mede-oprichter van FITTAR Smart Mirror

De missie van FitNation is om sportschooleigenaren, personal trainers en fitnessondernemers te informeren en inspireren met het laatste nieuws en inzichten.

Klik hier om je aan te melden voor de online paneldiscussie.

Over Virtuagym
Virtuagym biedt een innovatief fitness softwareplatform voor klantbetrokkenheid, coaching en club management. Het platform bestaat uit een compleet ecosysteem met geïntegreerde mobiele apps en bevat modules voor trainings- en voedingsbegeleiding, voortgangsregistratie, online coaching, business analytics, leden- en personeelsadministratie, roosters, facturatie, toegangscontrole, en meer. Virtuagym’s software ondersteunt sportscholen, trainers en corporate wellness-aanbieders. 

Met meer dan 200 medewerkers en kantoren in Amsterdam en Medellin ondersteunt Virtuagym meer dan 16 miljoen consumenten, 30.000+ trainers wereldwijd en ruim 8.500 fitnessbedrijven. Daarnaast ondersteunt Virtuagym ook leidende corporate wellness-aanbieders, waaronder Basic-Fit, Workout Anytime, XSport, Mrs Sporty, Trainmore and Fit20, Corporate Fitness Works, High Five Health Promotion and Active Wellness. Kijk voor meer informatie op business.virtuagym.com/nl/

Over Urban Gym Group
Urban Gym Group (UGG) is een keten van 25 sportscholen met ruim 600 medewerkers. Het bedrijfsmodel van UGG bestaat uit een drietal verschillende fitnessconcepten. De grootste daarvan is de urban fitness playground TrainMore, gevestigd in karakteristieke panden op A-locaties. Het tweede concept is High Studios, een boutique-formule waar uitsluitend high intensity-groepslessen aangeboden. Tot slot Clubsportive, een premium gym met een hoog servicegehalte.

Over FITTAR Smart Mirror
In 2019 lanceerde FITTAR de Premium-uitvoering van haar interactieve fitness spiegel. De succesvolle start zorgde ervoor dat deze uitvoering en de Smart Mirror Pro inmiddels zijn omarmd door sportscholen, co-working spaces en luxe hotels in Europa. Eind vorig jaar introduceerde FITTAR ook de Smart Mirror Compact voor thuisgebruik. FITTAR biedt in deze drie formaten spiegels het volgende aan: honderden professionele fitness workouts (voor jong en oud, van yoga tot High Intensity Interval Training), een workout builder met de keuze uit meer dan 1500 oefeningen, interactieve ‘exergames' waaronder shadowboxing-, survival- reaction- en minigames. Dit in combinatie met een mobile app om nutrition intake bij te houden, community platform met daarin o.a. challenges, je persoonlijke voortgangsregistratie en een meditatie feature. De FITTAR Smart Mirror Compact maakt het mogelijk om een groot aantal verschillende trainingen vanuit huis te doen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

webinarFitnationVirtuagymUrban Gym GroupFITTARMarjolijn MeijerHugo BraamMartijn de Jong

 
Gerelateerde artikelen
Auteur

Nan de Bruin