22 april 2021

EuropeActive verwelkomt nieuwe partners om samenwerking in Europa te versterken

22 april 2021

EuropeActive is verheugd aan te kondigen dat de nationale associatiepartners BAHF in Bulgarije, IG Fitness Zwitserland, Georgia Active, SFRR in Slovenië en Ukraine Active zich bij de organisatie hebben aangesloten. Het doel is om samen de sector een sterke, verenigde stem te geven ter bevordering en bescherming van haar belangen op nationaal niveau.

EuropeActive zet zich volledig in om de stem van de nationale verenigingen te laten groeien in haar denken en handelen, en om wederzijds voordelige partnerschappen te ontwikkelen met al haar 25 Europese nationale fitnessverenigingen die zich gezamenlijk inzetten om meer mensen, actiever en vaker te krijgen.

"We zijn zeer verheugd om ons bij EuropeActive aan te sluiten als een nationale partner en om synergieën te gebruiken met andere fitnessgerelateerde verenigingen in heel Europa om de fitness- en gezondheidsindustrie te ontwikkelen", aldus Roger Erni, Managing Director van IG Fitness Zwitserland. Marcus Schwedhelm, bestuurslid van de IG Fitness voegde toe: “Als de huidige situatie één ding heeft laten zien, is het het belang, de wil en de behoefte aan samenwerking en de behoefte aan gezondheid. Samen zijn we sterker om onze boodschap te onderstrepen: ‘Oefening is medicijn - preventie de sleutel tot een gezonder leven’, daarom is IG Fitness Zwitserland blij EuropeActive te ondersteunen om meer mensen actiever en vaker te krijgen.

Shota Khabareli, president van Georgia Active, zei: "Ik ben verheugd om onze steun aan EuropeActive te bevestigen en haar missie, visie en wens te delen om de professionalisering van de fitness- en fysieke activiteitssector te vergemakkelijken en te bevorderen. Samen kunnen we wereldwijde erkenning bereiken van professionals in de fitnessindustrie en verbeter ook de bestaande normen."

Uitvoerend directeur Andreas Paulsen zei: “We zijn erg verheugd om BAHF, IG Fitness Zwitserland, Georgia Active, SFRR en Ukraine Active te verwelkomen in de groeiende familie van nationale associatiepartners van EuropeActive. Ze zullen deel gaan uitmaken van een motiverende en inspirerende gemeenschap van peers die zich richten op het behartigen en beschermen van de belangen van onze sector op nationaal niveau.

EuropeActive kijkt ernaar uit om diepe relaties op te bouwen met elk van onze nieuwe associatiepartners en om nieuwe samenwerkingen en synergieën tot stand te brengen die onze sector vooruit zullen helpen. Samen met onze nationale associatiepartners geeft EuropeActive een sterke en verenigde stem voor onze sector die nu meer dan ooit van vitaal belang is. ”

Ga voor meer informatie naar www.europeactive.eu/national-association-partners

Bedrijf

Europe Active

Laatste artikelen van dit bedrijf