2 weken geleden

Creative Sports Group biedt sportondernemers helpende hand met Business Fitness Programma

2 weken geleden
Creative Sports Group is al lange tijd actief in de sportbranche. Echter sinds de uitbraak van de corona pandemie ziet zij een sterke verandering in de vragen die vanuit het veld komen. Een paar voorbeelden: Wanneer eindigt deze crisis? Moet ik nu wel of niet investeren? Wat heeft de crisis met mijn sportschool gedaan? Hoe zit het met mijn rendement en hoe sta ik ervoor ten opzichte van andere sportscholen? Allemaal vragen die Creative Sports Group heeft vertaald in het Business Fitness Programma. 

Creative Sports Group heeft in haar netwerk gezocht naar partners die samen het verschil kunnen maken voor sportondernemers. Met de lancering van het programma kan Creative Sports Group melden dat ze erin geslaagd zijn om op diverse onderdelen de geschikte partners te vinden. De onderdelen die binnen het programma een prominente rol hebben zijn: Financiering, Bedrijfsontwikkeling, Management ondersteuning, Debiteurenbeheer, Ledenadministratie, Juridisch loket en Personeelsbeleid.Quickscan
Creative Sports Group heeft een effectieve tool ontwikkeld om de gekozen gebieden allemaal te belichten: de Quick scan. Na een eerste intake gesprek ontvang je de quickscan vragen en is het de bedoeling dat je eerlijk antwoord gaat geven op de vragen die aan je worden gesteld. De quickscan begint bijvoorbeeld met de doelstelling van jou als ondernemer: wat wil jij bereiken? Op basis van dat doel zal alle relevante informatie over jouw club worden bekeken en opgenomen in het Business Fitness Programma en krijg je vrijblijvend advies op maat over de mogelijkheden en hoe verder te gaan. 

Met de lancering van het Business Fitness Programma wil Creative Sports Group de verbindende kracht zijn in de sportbranche en sportondernemers helpen met het verbeteren van hun kernactiviteiten.

Over Creative Sports Group
Creative Sports Group is begin 2019 opgericht door founder Ricardo Seffelaar. Ricardo is zelf al meer dan 25 jaar actief in de kracht/vechtsport en fitness branche en heeft in die jaren een flink netwerk aan professionals om zich heen verzameld. Naast Creative Sports Group is Ricardo tevens onbezoldigt Bondsdirecteur bij de Koninklijke Nederlandse Krachtsport & Fitnessbond.

Met zijn passie voor de sport en zijn financiele achtergrond wil hij voor sportbedrijven de verbindende kracht zijn tussen de oplossingen die in de markt beschikbaar zijn, zodat de sportondernemer zich kan focussen in het behouden en verbeteren van de kernactiviteiten binnen zijn of haar club.

Deze week hield Ricardo een pleidooi voor heropening van de sector. 'Sportscholen kunnen en moeten weer open', aldus Ricardo. Lees hier het artikel

 
Creative Sports GroupRicardo SeffelaarKNKFbedrijfsontwikkelingbedrijfsadvies
Gerelateerde artikelen