23 march 2021

Boutique gym High Studios lanceert twee nieuwe formules

23 march 2021
High Studios, onderdeel van de Urban Gym Group, introduceert deze week de start van twee nieuwe formules: High Ride en High Flow. Geïnspireerd door vooruitstrevende wereldsteden in Engeland en de VS, opende ondernemer Barbara den Bak in 2016 de allereerste boutiquestudio van Nederland. Als eerste introduceerde zij de high intensity interval training: een korte 1000kcal workout gericht op zowel cardio als krachttraining met een sterk afterburn effect. Inmiddels zijn er 16 High Studios door het land. De pijlers waarop de formules zijn gebouwd zijn snelheid, flexibiliteit en experience.
 
“We investeerden veel tijd in gesprekken met de leden want wij willen de frontrunners zijn en blijven. Onze members willen niet vast zitten aan vaste schema’s, maar willen snel kunnen sporten tussen het drukke werk door, op momenten die hun uitkomen, met maximaal resultaat. Zij vertelden ons dat zij ook graag gebruik willen maken van cycling en yoga in de prettige sfeer van onze studio’s”, aldus Den Bak. “We hebben deze trainingen ontwikkeld en bieden straks High Ride, cycling, en High Flow, yoga, aan in de kenmerkende setting van High Studios. Stevige hip hop, veel plezier en hard werken in een omgeving die aanvoelt als een club.” Den Bak vervolgt: “Met onze eigen Academy investeren we in intensieve opleidingen voor nieuwe trainers. De audities beginnen deze week”. De eerste studio in Nederland waar de drie boutiqueconcepten gecombineerd worden aangeboden wordt geopend in Amsterdam.  
 
High Studios vormt een onderdeel van de Urban Gym Group, waar Den Bak werkzaam is als Chief Marketing en Innovation Officer. De UGG bestaat uit bijna 30 sportscholen met ruim 600 medewerkers. Het bedrijfsmodel van UGG bestaat uit een drietal verschillende fitnessconcepten. Naast High Studios behoort ook Clubsportive tot de UGG: een premium gym met een hoog servicegehalte. Ook de urban fitness playground TrainMore behoort tot de groep, gevestigd in monumentale panden op A-locaties in heel Nederland.
Meest recente artikelen