3 jaar geleden

E-Fit lanceert innovatief fitnesspak met elektrostimulatie voor thuisgebruik: E-Lite

3 jaar geleden
E-Fit helpt mensen al tien jaar met afslanken, spieren opbouwen en chronische nek-, rug- of gewrichtspijn reduceren door middeld van elektromusculairestimulatie. Binnenkort lanceert E-Fit een innovatief EMS-pak voor thuisgebruik: E-Lite. 

Professioneel thuis sporten wordt populair
“We waren al een tijdje bezig met het ontwikkelen van productinnovaties omdat thuis sporten nu eenmaal in de lift zit”, legt Stephanie uit.“Toen de coronapandemie toesloeg is E-Lite in een stroomversnelling gekomen”. “Tijdens de eerste lockdown boden we online trainingen aan maar we merkten dat onze klanten na een tijdje toch gedemotiveerd raakten”, gaat Andy verder. “Daarenboven moesten onze professionele klanten (diëtist, fitness, beauty centra) sluiten. E-Lite is een fantastische oplossing voor beiden: de klant kan thuis e-fitten en onze E-Fit coaches kunnen hun business verderzetten.”

Met E-Lite richten ze zich op mensen met een druk leven, personen die niet houden van traditioneel fitnessen of drukbezochte locaties momenteel liever vermijden. “In slechts 20 minuten activeren onze elektro-impulsen tien verschillende spiergroepen tegelijk”, vertelt Stephanie. “Hierdoor kan je vet verbranden, cellulitis wegwerken, spieren verstevigen of een combinatie van dit alles. Onze EMS-technologie is niet alleen tijdbesparend en hyperefficiënt maar bovendien ook medisch bewezen.”



E-Lite: een strakker, fitter & gespierder lichaam vanuit het comfort van je huis met deskundig advies
E-Lite bestaat uit een licht en comfortabel elektrodenpak met een personal unit. Je kan zelf de intensiteit van de veilige elektro-impulsen aanpassen en met behulp van de app die meerdere workoutprogramma’s aanbiedt, kies je de gewenste training. E-Lite biedt alle voordelen van de EMS-technologie: 48 000 spiercontracties en 18x efficiënter trainen dan een traditionele workout. Met slechts twee keer 20 minuten per week krijg je een slank, strak en gespierd lichaam.

Het pak werkt op basis van een bluetooth waardoor je zowel thuis, in de natuur als in een E-Fit filiaal met professionele omkadering kan e-fitten. Bovendien kan het elektrodenpak perfect in combinatie met andere workouts (fietsen, krachttraining, pilates, lopen, yoga, boksen, dansen) of zelfs huishoudelijke taken gebruikt worden. De E-Lite zal verkrijgbaar zijn via de E-Fit filialen en is beschikbaar met of zonder een maandelijks coaching abonnement.

E-Fit Benelux
E-Fit Benelux werd opgericht in 2010 door het dynamische ondernemerskoppel Stephanie Raedt & Andy Compernolle. Intussenheeft E-Fit al 27.500 tevreden klanten in 137 E-Fit filialen in België en Nederland. Zowel kinesisten, diëtisten, schoonheids- en welnesscentra, fitness boutiques, sportdokters als personal trainers werken met E-Fit. Alle ondernemers worden persoonlijk begeleid en ondersteund op educatief, sales-, marketing- en businessvlak om van hun E-Fit filiaal een succes te maken.
 
E-Fitemsthuisfitness
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

E-fit

Laatste artikelen van dit bedrijf