3 jaar geleden

Technogym opent sportlounge op Circuit Zandvoort

3 jaar geleden
Na maanden van voorbereiding tussen Technogym en CM.com Circuit Zandvoort is de sportlounge van Technogym in het hart van het duincircuit geopend. Met fantastisch uitzicht op de start- en finishlijn biedt Technogym met deze sportlounge de ultieme ruimte voor vergaderingen en trainingen. 

De inrichting bestaat uit een collectie van de nieuwste fitnessapparatuur met de laatste technologie. Daarnaast staat er een ruime vergadertafel, omringd door tien active sitting wellness balls, als gezond alternatief voor stoelen. Ook gezond is de centraal geplaatste Airsponsible luchtreiniger, die zorgt voor een schone lucht zonder fijnstof en virussen. Voor presentaties hangt er een plug & play tv-scherm.

Coureurs kunnen hier trainen, klanten elkaar ontmoeten in een actieve setting en het biedt Technogym de ruimte de nieuwste ontwikkelingen in sport en wellness in een inspirerende omgeving te presenteren. CM.com Circuit Zandvoort en Technogym vullen elkaar goed aan met dezelfde ondernemersgeest, kwaliteit, sport en prestatie. 


Jasper Bron (links) en Robert van Overdijk (rechts)

Technogym altijd verbonden geweest met de Formule 1
Jasper Bron - Managing director Technogym Benelux: “We zijn na de zomer van 2020 in gesprek geraakt met Robert van Overdijk van het Circuit Zandvoort en de klik was er direct. Op het circuit is een aantal lounges en een daarvan hebben wij de afgelopen maanden mogen inrichten als Performance Center (tussen de Red Bull- en MercedesBenz-lounge). We zijn erg trots op het eindresultaat en vinden het bijzonder dat we ons merk mogen verbinden aan dit iconische circuit. Technogym is altijd verbonden geweest met de Formule 1. We hebben een rijke historie met teams als Scuderia Ferrari en coureurs als Schumacher, Barrichello en Alonso. Enwe zijn ook supplier van o.a. Ferrari en McLaren. Hoe mooi is het dan, als de F1 hier straks weer neerstrijkt in september, en dat o.a. Max gebruik kan maken van de beste trainingsapparatuur”

Unieke ruimte gecreëerd waar 2 bedrijven in topsport elkaar 100% aanvullen
Robert van Overdijk – Algemeen directeur CM.com Circuit Zandvoort: “Met de Technogym sportlounge is er een unieke ruimte gecreëerd waar 2 bedrijven in topsport elkaar 100% aanvullen. Een plek waar de Technogym-community unieke events kan beleven en waar selecte relaties van Technogym een exclusieve ervaring wordt geboden. De ruimte leent zich perfect voor coureurs om te trainen voor de races, en voor bedrijven die een unieke en actieve plek nodig hebben voor hun vergaderingen of teambuilding-sessies.”

Beide partijen kijken uit naar de samenwerking die elkaar in alles overlapt: kwaliteit, sport, ondernemersgeest en prestatie. Daarnaast geeft het Technogym de mogelijkheid om de heritage, authenticiteit en kennis in een juiste ambiance een gezicht te geven en memorabel te maken.

 
TechnogymCircuit Zandvoortsportloungeperformance centerJasper Bron
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf