3 jaar geleden

Bereid je voor op de toekomst met een succesvolle exitstrategie

3 jaar geleden
De fitnessbranche moet straks alle zeilen bij zetten om de ledenaantallen weer naar het oude niveau te krijgen. En daar zijn we klaar voor. We blijven positief; want onze doelgroep is zich er ook meer dan bewust van hoe belangrijk gezond en fit zijn is. 

Zeker met de “inhaalslag” voor de boeg moet je niet vergeten om ook vooruit te blijven kijken. Je zag in de afgelopen periode jouw eindkapitaal dalen en wilt graag inzicht blijven houden in de waarde van je bedrijf. Daarvoor heb je een plan nodig.

Is jouw bedrijf op dit moment verkoopbaar?
Vragen als: ben jij misbaar in je bedrijf, is je bedrijf goed georganiseerd en wat kun je verbeteren zijn interessant om juist nu aandacht aan te besteden. Uiteindelijk wil je een mooie eindwaarde voor jouw club realiseren, want daar heb je jaren hard voor gewerkt.

In het e-book 'Wat is jouw exitstrategie?', aangeboden door Easy Active, lees en leer je meer over je bedrijfssituatie. Je kijkt naar hoe je bedrijf er vandaag voor staat en wat je kunt doen om het toekomstbestendig te maken. 

Het bevat praktische tips en vragen die je helpen bij het verbeteren van jouw groeimodel en exitstrategie. Want in onze branche kan meer dan je denkt.

Klik hier om het E-book aan te vragen    
 
exitstrategieFitnessclub Easy Activee-book
Gerelateerde artikelen