3 dagen geleden

ISPO en IHRSA gaan concurrentie aan met FIBO met nieuwe vakbeurs FitnessConnected

3 dagen geleden
Van 18 tot 20 november 2021 zal de eerste editie van de internationale vakbeurs FitnessConnected - een initiatief van ISPO - plaatsvinden in München. Als pure B2B-vakbeurs wil FitnessConnected het zelfbeeld van de fitnessbranche, haar kansen en taken herdefiniëren. Tegelijkertijd zal FitnessConnected een innovatief platform zijn dat raakvlakken creëert met de sport-, gezondheid-  en zorgsector, lokale overheden en sectoroverschrijdende oplossingen ontwikkelt.

FitnessConnected wordt meer dan alleen een‘ nieuwe vakbeurs”, licht Ralph Scholz, mede-initiatiefnemer, de doelstelling toe. "FitnessConnected is een op verkoop en marketing gericht ecosysteem, dat zichzelf tot taak heeft gesteld de fitnessindustrie als gezondheids- en maatschappelijk relevant te positioneren, innovaties te helpen sneller door te breken en nieuwe doelmarkten te openen".

Daarbovenop komt nu de samenwerking met IHRSA die haar 'IHRSA SMART Summit' conferentie een dag voor opening van FitnessConnected in de Beierse hoofdstad zal organiseren. De IHRSA SMART Summit begint op woensdag 17 november 2021 met diverse rondleidingen langs fitnesscentra, waarin sales-, marketing-, analyse-, retentie- en technologieoplossingen (SMART) centraal zullen staan voor sportschoolbeheerders die hun bedrijf willen laten groeien. Aansluitend zullen er spraakmakende keynote-presentaties zijn op de middag van de eerste dag van FitnessConnected op 18 november, evenals 19 november 2021. De IHRSA SMART Summit vervangt het Europese congres in 2021, welke oorspronkelijk in Berlijn zou plaatsvinden.

FitnessConnected streeft naar hoog kwaliteitsniveau
Met ISPO, 's werelds grootste vakbbeurs voor de sportretail, en IHRSA, werkt FitnessConnected nu samen met twee wereldwijd actieve partners en profiteert daarmee van de expertise van deze internationale zwaargewichten. IHRSA en FitnessConnected streven naar een hoog kwaliteitsniveau, het creëren van synergieën, het versterken en verbinden van elkaars netwerk, delen van kennis en willen samen een waardevol partner zijn voor de fitnessbranche door nauw samen te werken en hun activiteiten te coördineren.

"Ik ben bijzonder trots op deze geweldige samenwerking met IHRSA. Het brengt ons een belangrijke stap dichter bij ons doel om het centrale Europese platform voor de fitnessindustrie te zijn, "aldus Ralph Scholz, CEO van FitnessConnected en event director van FIBO van 2013 tot 2017. "De aansluiting van de IHRSA SMART Summit maakt het mogelijk om de overdracht van knowhow tussen de markten in Europa, de VS en wereldwijd te verbeteren en om de fitnessbranche een nieuwe impuls voor groei te geven. "


"Ik ken Ralph Scholz al vele jaren persoonlijk en hecht veel waarde aan hem", aldus Jay Ablondi, executive vice voorzitter, IHRSA. "We zijn er allebei sterk van overtuigd dat het samenbrengen van de expertise van onze respectievelijke organisaties en bewezen
toewijding aan de fitness-industrie een uitstekende waarde zal bieden aan alle beursbezoekers."

"De samenwerking tussen IHRSA en FitnessConnected is het meest opwindende nieuws voor de fitnessindustrie in 20 jaar! Ik kan het niet wacht om me in november 2021 bij fitnessondernemers en fitnessprofessionals in München te voegen voor wat ik weet dat het een baanbrekende conferentie en beurs zal zijn. De timing van dit zakelijke fitnessevenement en de geweldige bestemming is het positieve teken van hoop dat de industrie nodig heeft terwijl we door de huidige crisis heen werken en plannen maken voor betere dagen in het verschiet. Dit nieuwe fitnessindustrie evenement is exclusief ontworpen voor iedereen die zijn fitnessbedrijf wil laten groeien. En het zal zich vooral richten op bewezen fitness bedrijfsgroeistrategieën, inclusief professionele verkoopsystemen, deskundige marketingkennis, analyse en trends van de fitnessindustrie, strategieën voor het behouden van leden en de nieuwste technologie op het gebied van fitnessbedrijven ", aldus Alan Leach, Chief Executive, West Wood Clubs, Ierland en Lid van de Raad van Bestuur van IHRSA

Ga voor meer informatie naar www.fitness-connected.com
 
vakbeursISPOIHRSAFIBO
Gerelateerde artikelen