21 december 2020

Reaxing wil revolutie in functional training teweeg brengen

21 december 2020
Reaxing heeft trainingsapparatuur ontwikkeld waarbij het lichaam voortdurend uitgedaagd wordt om te reageren op onverwachte prikkels in de vorm van licht, geluid of gevoel. Door de onvoorspelbaarheid van de prikkels ben je permanent bezig om je zintuigen te trainen en word je uitgedaagd om je training naar een hoger niveau te brengen.

Door de speelse manier waarop de trainingen aangeboden worden is het ontzettend leuk om de oefeningen uit te voeren. Je bent bijna ongemerkt bezig om niet alleen je sportprestaties te verbeteren, maar je werkt ook aan je balans, je stabiliteit en je reactievermogen. Daarnaast gaat je metabolisme omhoog en verminder je door je beterde conditie ook het risico op blessures.

Filosofie
Reaxing is geboren uit de idee dat de dagelijks onvoorspelbare situaties waar we mee te maken hebben ons leren reactiever te zijn, zodat we zelfverzekerd onze toekomstige uitdagingen aankunnen. ‘Reaxing’ betekent de capaciteit hebben om een proactieve richting te geven aan de obstakels die dagelijks voorkomen.

Met Reaxing kun je ook een compleet eigen training center inrichten. De filosofie hierachter komt voort uit de revolutionaire Reaxing Training Method (RTM) die zoals gezegd neerkomt op het plotseling moeten reageren op veranderingen terwijl je aan het bewegen bent. Dit training center is een exclusieve zone die door Reaxing samengesteld kan worden, maar die je natuurlijk ook zelf kunt ontwerpen door verschillende soorten modules samen te brengen in één ruimte: elke module is erop gericht om één of meer specifieke trainingsactiviteiten uit te voeren. Dankzij de combinatie van modules is het mogelijk om elk specifiek doel van de klant te bereiken.

Ga voor meer informatie naar de website of vraag de gratis brochure aan  
ReaxingFunctional Training
Gerelateerde artikelen