3 jaar geleden

Precor lanceert Preva Mobile App in samenwerking met eGym

3 jaar geleden
Met de nieuwe Preva Mobile app van Precor kun je contact onderhouden met je leden, zowel binnen als buiten het fitnesscentrum. De apps en services die leden reeds gebruiken worden op Preva Mobile geïntegreerd en verbeterd.

Precor begrijpt dat de band tussen jouw, je trainers en je leden een essentieel onderdeel is voor het succes van je sportschool. In een wereld waarin de integratie van verschillende platforms het nieuwe normaal is, helpt Preva Mobile je de door jouw sportschool geboden fitnesservaringen te versterken en uit te breiden.

Gratis app maakt sporters enthousiast 
Preva Mobile helpt sporters door workoutgegevens van een scala aan fitnessapps vast te leggen. Bovendien kunnen leden deelnemen aan fitness-challenges, doelen instellen, Preva-badges verdienen voor het bereiken van significante mijlpalen en zien hoe hun algemene voortgang verloopt. Leden gaan zich steeds sterker verbonden voelen met de sportschool naarmate hun fitnessactiviteiten zich ontwikkelen.

Leden krijgen toegang tot bibliotheek met oefeningen
In Preva Mobile is de Advagym by Sony-app geïntegreerd. Dit betekent dat iedereen die toegang tot de app heeft, kan profiteren van de workouts in Preva Mobile en nog veel meer kracht-, cardio- en functionele workouts in Advagym.

Synchronisatie met populaire fitness-apps
Sporters kunnen de Preva Mobile-app kunnen gebruiken om hun fitnessactiviteiten zowel binnen als buiten de sportschool te synchroniseren. Door eenvoudig verbinding te maken met hun Preva- en Advagym-accounts, kunnen de cardio- en krachtworkouts van Precor in het fitnesscentrum worden bijgehouden. Externe koppeling is mogelijk met onder andere Apple Health®, Fitbit®, Garmin®, MapMyFitness®, Misfit®, MyFitnessPal®, Polar®, Runkeeper®, Strava®, TomTom® en Withings®.

“Sporters houden zich met diverse fitnessactiviteiten op veel verschillende plekken bezig. Ze nemen misschien op maandag deel aan een groepsles, doen op woensdag aan krachttraining en gaan in het weekend fietsen met hun gezin. Wie ze ook zijn en wat ze ook doen, ze willen dat alles meetelt en we weten dat fitnesscentrumexploitanten er voor hen willen zijn. Met Preva Mobile bent u verbonden met uw leden waar ze ook maar aan fitness doen, of dat nu binnen of buiten de sportschool is.“ aldus Dave Flynt, Vice President, Experience Design Precor

Preva Mobile Upgrade 
Als je graag meer geavanceerde mobiele functionaliteiten wilt opnemen die een nog betere band met leden mogelijk maken, kun je kiezen voor een van de drie pakketten met functies zoals het inchecken via een barcode, het boeken van groepslessen of het inroepen van de hulp van een trainer door sporters. Ook kun je sporters pushberichten sturen via Preva Mobile.

Door te upgraden krijg je de beschikking over je eigen, branded app in appstores, voor jouw gecreëerd door het team van eGym. Maar als je het eenvoudig wilt houden kun je ook voor een klein bedrag de branding van jouw fitnesscentrum toevoegen aan de gratis versie van Preva Mobile. Op die manier krijgen leden zeker het gevoel dat zij echt verbonden zijn met de sportschool.

XCAPTURE maakt cardio eenvoudig
Workouts die op Precor-cardioapparaten zijn uitgevoerd kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met de Preva Mobile-app van een sporter als deze zich bij het begin van een workout bij Preva aanmeldt. Dankzij XCAPTURE is het ook makkelijk om cardioworkouts op apparaten zonder netwerk of apparaten van een andere fabrikant vast te leggen.

Partnership met eGym
“Voor de ontwikkeling van de nieuwe Preva Mobile app zijn we een partnerschap aangegaan met EGYM, een vertrouwde bron binnen de fitnessindustrie. Leuk weetje: veel fitnesscentra maken al gebruik van een app die door Netpulse gemaakt is, wat nu de appafdeling van EGYM is. De samenwerking van Precor en EGYM garandeert kwaliteit, succes en gemak wanneer fitnesscentrumexploitanten de app voor hun sportschool willen upgraden.” vertelt Jeff Bartee, Director of Emerging Business & Partnerships bij Precor



 
precoregymfitness app
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Precor

Laatste artikelen van dit bedrijf