1 maand geleden

Dit zijn de winnaars van de Dutch Fitness Awards 2020

1 maand geleden
De winnaars van Dutch Fitness Awards 2020 zijn maandagmiddag bij de online award uitreiking vanuit Citysense in Utrecht bekendgemaakt.  Tijdens de live uitzending, gepresenteerd door Rens Merkelbach, werden de gemeentewinnaars, provinciewinnaars en vakjury winnaars op afstand in de spotlights gezet. De wel in de studio aanwezige Ali B ontving de Fitness Personality Award.

De Dutch Fitness Awards worden sinds 2012 uitgereikt en waar in voorgaande jaren het Kurhaus, Studios Aalsmeer en Fitfair het decor van de award show was, daar vond de editie van 2020 vanwege de coronamaatregelen grotendeels online plaats. Tijdens een anderhalf uur durende awardshow in Utrecht werden alle winnaars van dit bijzondere kalenderjaar bekendgemaakt.

Fitnessclub van het Jaar
NL Actief-directeur Patrick Rijnbeek en lid van de vakjury voor de categorie Fitnessclub (samen met Jordey de Joode van BodyLIFE en Ricardo Seffelaar van de KNKF) maakte halverwege de show de winnaar bekend in de categorie Fitnessclubs. CLUB-LIFE Hengelo van eigenaar Lucien Hoek mag zich de Beste Fitnessclub van 2020 noemen. De vier genomineerden waren vertegenwoordigd via een beeldverbinding met de studio. Hoek werd vervolgens verrast door mede-juryleden De Joode en Seffelaar die in de auto waren gestapt en hem de award persoonlijk overhandigden in zijn club.

Uitslag categorie Fitnessclubs:
1. CLUB-LIFE Hengelo 
2. Body & Beats Tegelen
3. Jeroen Maas Sports Company Hoofddorp
4. Health Spa Den Haag

Personal trainer van het Jaar
Voor de award voor Personal Trainer van het Jaar nam NL Actief-directeur Ronald Wouters het woord. Hij behoorde samen met Rob van der Wijngaart (Nationaal Trainer), Esther Spruijt (Smart Fit), Kelby Jongen (Sport & People), Koen Demytennaere (Polar Nederland) en Anne Marie van Duivenbode (Preventiecentrum BodyVision) tot de vakjury. Wouters maakte bekend dat John Vosters van Private Health Reusel zich de beste Personal Trainer van 2020 mag noemen. Vosters troefde de winnaar van 2019 Roy Pennings af en liet ook Mariëlle Valenteijn achter zich.

Categorie Personal Trainers
1. John Vosters - Private Health Reusel
2. Roy Pennings - PIT Premium Fitness
3. Mariëlle Valenteijn - Fit by Valenteijn

De volledige uitslagen, inclusief provinciewinnaars en gemeentewinnaars per categorie zijn te vinden op dutchfitnessawards.nl

Bekijk hier de livestream van de award uitreiking terug.

Uiteraard is er ook in 2021 weer een Dutch Fitness Awards.

Aanmelden voor de editie van 2021 kan hier  

Dutch Fitness Awardsaward uitreikingonline evenementenlivestreamAli BCLUB-LIFEHengeloJohn VostersPrivate Health Reusel
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Dutch Fitness Awards I Vote Company

Laatste artikelen van dit bedrijf