27 november 2020

Technogym en PlasmaMade slaan handen ineen voor schone lucht op sportscholen

27 november 2020
Regelmatig sporten is essentieel om een goede immuniteit te ontwikkelen. Het is daarbij wel belangrijk dat dit in een gezonde en veilige omgeving plaatsvindt. Technogym, is daarom op zoek gegaan naar de beste luchtreinigers verkrijgbaar in de markt en kwam uit bij Airsponsible van PlasmaMade. 

Technogym is sinds vorige maand officieel distributeur van de Airsponsible producten. Voor Technogym is deze aanvulling, voorzien van de nieuwste technologieën en in lijn met haar digitale strategie, zeer waardevol. Er is nog veel onduidelijkheid over de manier van ventileren in sportscholen en de rol die aerosolen spelen bij het verspreiden van Covid-19. Technogym biedt haar klanten met deze oplossingen een aantal producten, waarmee de gevaren op besmettingen via de lucht zoveel mogelijk kunnen worden uitgesloten. Goed voor de leden en werknemers van de sportscholen.

Wat doet de Airsponsible luchtreiniger?
Uit recente onderzoeken, uitgevoerd door PlasmaMade, blijkt dat de door hun ontwikkelde filtertechnologie in staat is om binnenruimtes voor 98% vrij te maken van dragers van virussen als COVID-19, bacteriën, pollen, geuren en schimmels. De Airsponsible luchtreiniger verlaagt de druk op aerosolen zodat er geen verspreiding plaatsvindt. Want hoe meer en sneller er wordt geademd, hoe meer aerosolen er vrijkomen. In tijden van COVID-19 is het dus belangrijk dat, tijdens intensief bewegen, leden gegarandeerd zijn van een gereinigde omgeving. De Airsponsible luchtreiniger is bijvoorbeeld door de JumboVisma-ploeggebruikt tijdens de Tour de France in de bus en eetruimtes.




Sportruimtes vrij van virussen
Jasper Bron, Managing Director van Technogym Benelux: We zijn verheugd de producten van PlasmaMade te kunnen toevoegen aan ons gamma van oplossingen voor de fitness- en wellnessmarkt. De afgelopen maanden hebben we gemerkt dat er veel vraag is naar dergelijke oplossingen en daar wilden we graag op inspelen, zodat we onze klanten en toekomstige klanten in deze lastige tijden ook op dit vlak te kunnen ondersteunen. Na grondig onderzoek van de markt zijn we uitgekomen bij de Airsponsible producten van PlasmaMade, net als Technogym vooruitstrevend in haar markt. 

Martin van der Sluis, CEOvan PlasmaMade: “Wij zijn erg blij met de nieuwe samenwerking en denken met Technogym een langdurige relatie op te kunnen opbouwen als kennispartner in de wereld van de sportscholen en fitnessstudio’s. Zo kunnen wij bijdragen aan een gezond en veilig binnenklimaat. Technogym staat net als wij voor innovatie en de ambitie om altijd voorop te willen lopen met goede, kwalitatief hoogwaardige producten waarvan de werking is bewezen.”
TechnogymPlasmaMadeAirsponsibleluchtreinigerschone luchtaerosolen
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf