3 jaar geleden

Regiomeetings van NL Actief Ketens voorlopig online gehouden

3 jaar geleden

Er is de afgelopen periode een hoop verandert. Veel ondernemers zijn gedwongen meer ‘out of the box’ te denken en te ondernemen om zo min mogelijk klanten en omzet te verliezen. Dat dit een hoop energie en flexibiliteit heeft gevraagd van sport- en beweegbedrijven mag duidelijk zijn. NL Actief organiseert digitale regiomeetings om je in contact te brengen met branchegenoten. 

Online de diepte in gaan
Als ondernemer heb jij sociaal contact nodig. Om van elkaar te leren, samen te sparren of gewoon even een kletspraatje te maken. De sport- en beweegbranche vervult een belangrijke rol op het gebied van nationale gezondheidsdienst. Het past dus niet om op dit moment fysieke bijeenkomsten te organiseren. Hier gaat NL Actief weer op over op het moment dat de vlaggen weer op groen staan. Dat er geen fysieke bijeenkomsten plaats kunnen vinden, wilt niet zeggen dat het niet mogelijk is om de verbinding met collega’s op te zoeken. Om deze reden wordt de ‘Digitale Regio Meeting van NL Actief’ georganiseerd. Tijdens dit event duik je samen met andere ondernemers de diepte in. 

Videomeeting met Zoom
De digitale meetings worden gegeven via Zoom. Zoom is een populaire videoconferentie software waarmee het eenvoudig is om in de cloud te vergaderen. Zo kun je communiceren zoals in real-life, maar dan vanuit huis en van achter je computerscherm. Wat kun je verwachten? Allereerst wordt er een voorstelrondje gehouden, zodat alle deelnemers elkaar beter leren kennen. Vervolgens geven ondernemers aan waar ze deze periode van hebben geleerd, waar ze kansen zien en waar nog behoefte aan is. Dit evenement biedt dus de kans om veel te leren van collega’s, elkaar te inspireren en elkaar beter te leren kennen. 

Blijven ontwikkelen
Als professional is het belangrijk om je altijd te blijven ontwikkelen. De fitnessbranche is dynamisch en altijd in ontwikkeling. Aan de andere kant is sport en beweging iets van alle tijden. Door lid te worden van een brancheorganisatie profiteer je van actuele vakkennis en blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo werkt NL Actief samen met verschillende kennispartners en helpen ze je om je kennis op een laagdrempelige manier te vergroten. 

Naast alleen het aanbieden van fitness willen veel professionals hun klanten ook ondersteunen op het gebied van goede voeding, zoals het geven van uitleg over de voordelen van het bereiden en eten van vitamines, het belang van voldoende rust en het belang van geestelijke ontspanning en tijd voor jezelf. 

NL Actief
NL Actief is de branchevereniging van sport- en beweegbedrijven in Nederland. Er zijn zo’n 1.000 locaties met maar liefst 3 miljoen fitnessconsumenten aangesloten bij de organisatie. NL Actief zet zich onder andere in voor kwaliteit van de fitnesslocaties en professionals. Hier werken ze aan met een onafhankelijk NL Actief keurmerk, een online kwaliteitsregister van professionals en locaties en door het maken van afspraken over vereiste beroepscompetenties, gratis registratie en onafhankelijke toetsing.

Meest recente artikelen