10 november 2020

Fitexclusive opent nieuwe studio in Blaricum

10 november 2020
Vandaag, dinsdag 10 november, opent de nieuwe, high-end Fitexclusive Studio in Blaricum. Fitexclusive verzorgt personal training voor mensen die meer uit zichzelf willen halen: afvallen, fitter worden en/of fysieke klachten verminderen.

Fitexclusive Blaricum wordt geleid door studiomanager en personal trainer Judith Adriaanse: "Vanuit mijn jarenlange (inter)nationale ervaring als personal trainer heb ik enorm veel zin om de inwoners van Blaricum en omliggende gemeenten te helpen met het bereiken van hun persoonlijke doelen. Fitter zijn en lekker in je vel zitten zorgt voor meer balans en effectiever functioneren op alle gebieden, zowel zakelijk als privé."

De eerste vestiging van Fitexclusive is vijf jaar geleden opgestart in Bilthoven. Door het enorme succes en de tevredenheid van cliënten in Bilthoven, is besloten tot verdere uitbreiding op meer locaties. Hendrik-Jan van den Bergh, ondernemer en trouwe cliënt van Fitexclusive Bilthoven is enthousiast over deze uitbreiding: "Fitexclusive heeft me in no-time minimaal 10 jaar jonger en sterker gemaakt. En dat met passie, vakmanschap en humor!". 

De locatie van de nieuwe studio is bewust gekozen aan de Meentweg 37E. Op deze plek is de studio goed bereikbaar op het terrein van gezondheidscentrum Lloods in een prachtig pand dat onder architectuur is gebouwd door BOS architecten. 

Over Fitexclusive
In 2015 is oprichter Joost Baars gestart met Joost Exclusive. Na het grote succes in Bilthoven besloot Joost de naam te veranderen in Fitexclusive om in Nederland verder te kunnen groeien. Fitexclusive verzorgt personal training voor mensen die meer uit zichzelf willen halen. Onder deskundige leiding van een ervaren personal trainer ga jij aan de slag met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Of je nu fysieke klachten wilt verminderen, af wilt vallen of gewoon fitter wil worden. 

Wij geloven in het uitgangspunt 100% commitment. Dit betekent dat zowel jij als wij ons maximaal inspannen voor het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Daarvoor hebben wij op basis van wetenschappelijke inzichten ons bewezen 10X2 concept ontwikkeld. 10 weken is een perfecte tijdsperiode om serieuze progressie te maken op het gebied van sport, fitheid en gewicht. Onze personal trainers zorgen ervoor dat je twee keer per week wordt uitgedaagd om net dat stapje extra te zetten. Onze cliënten plukken daar de vruchten van; ze voelen zich fitter, vallen af en functioneren effectiever, zowel zakelijk als privé.


Judith Adriaanse
Meest recente artikelen