9 november 2020

Mindset Bedrijfsontwikkeling opent het eerste Business Coaching Centrum van Nederland

Rene Wantzing
Redacteur
9 november 2020
René Wantzing, oprichter en eigenaar van Mindset Bedrijfsontwikkeling helpt zijn klanten in de fitnessbranche al jaren bij het optimaliseren van de resultaten en het ontwikkelen van nieuwe activiteiten. En met succes. René: “De manier waarop ik met mijn klanten samenwerk kun je het best omschrijven als businesscoaching. We zijn samen op zoek naar mogelijkheden om de winst te optimaliseren. Door het vinden van verbeteringen en door het vinden van mogelijkheden om nieuwe omzet te halen.”

René: “Succesvolle ondernemers maken regelmatig tijd om AAN hun bedrijf te werken. Een uur werken AAN je bedrijf, levert je immers meer op dan een maand werken IN je bedrijf! En dan overdrijf ik niets.”

Werken AAN je bedrijf, wat is dat nu eigenlijk? René: “werken aan je bedrijf betekent dat je bezig bent met alle factoren die invloed hebben op het toekomstige succes van je bedrijf. Daarbij werkt het goed als je even echt los komt van de waan van je dag. Dat je er even uit breekt. En precies daarom ben ik gestart met het Mindset Business Coaching Center.  

Het Mindset Business Coaching Center is een plek waar je gefocust kunt werken aan de toekomst van je onderneming, waar nodig ondersteund door mij of andere specialisten. Je wordt lid van het center en komt eens per 6 weken naar het center toe om samen aan je bedrijf te werken. Waar je voor je persoonlijke fitheid een fitnessclub bezoekt, ga je dus voor het verbeteren van de fitheid en toekomst van je bedrijf naar het Business Coaching Center!”

Het Business Coaching Center beschikt over 6 ruim opgezette werkplekken. Uiteraard Corona-proof! Daarnaast is er een vergaderruimte beschikbaar waar met maximaal 8 personen tegelijk gewerkt kan worden. Daarmee is het voor leden van het Business Coaching Center ook mogelijk om betaalbaar “heisessies” of andere teamoverleggen met hun medewerkers te houden.  

Uiteraard blijft de dienstverlening van Mindset Bedrijfsontwikkeling ook online beschikbaar. Als je de reisafstand naar het center te groot vindt, biedt online een passend alternatief.

Heb je interesse in de mogelijkheden die het Center je kan bieden? Ga dan naar www.mndst.center of bel 06 46 23 23 85.

Het Mindset Business Coaching Center is gevestigd op vliegveld Lelystad aan de Pelikaanweg 46 in Lelystad.