3 weken geleden

Maarten van Kempen (Fitland) lanceert BedrijfsFitnessAbonnement.nl

3 weken geleden
Bedrijfssporters verwelkomen tegen een lagere commissie. 

Voordeliger sporten dankzij een bedrijfssportregeling vanuit de werkgever. Een gezonde levensstijl heeft voordelen voor zowel de werknemer als de werkgever. Werknemers die sporten hebben een lager ziekteverzuim en zijn productiever op de werkvloer. Maar de commissies over bedrijfssporters liggen te hoog.


Om een gezonde levensstijl toegankelijker te maken, is Maarten van Kempen, oprichter van Fitland, gestart met BedrijfsFitnessAbonnement.nl. Medewerkers kunnen voordelig sporten via hun werkgever en samen met collega’s of alleen aan hun gezondheid werken. Dat kan bij een aangesloten sportlocatie naar keuze, vaak ook in de eigen woonplaats van de sporter.

Nieuwe doelgroep aantrekken
Het verwelkomen van bedrijfssporters biedt sportlocatie eigenaren de mogelijkheid om een nieuwe doelgroep aan te trekken. Waarom denkt Van Kempen het onderscheid te kunnen maken ten opzichte van andere bedrijfssportaanbieders? “BedrijfsFitnessAbonnement.nl is niet alleen opgericht voor de werknemer en werkgever. Wij proberen de sportlocatie ook tegemoet te komen. Als fitnessondernemer met meer dan 35 jaar ervaring weet ik hoe hoog de commissies zijn voor bedrijfssporters. Dat willen wij anders doen. Daarom betaalt een sportlocatie aan BedrijfsFitnessAbonnement.nl slechts 8,5% commissie, het laagst van alle aanbieders. Daarnaast kunnen sportlocaties bij ons hun eigen tarieven bepalen welke het best bij hun aanbod passen”.

Sporten door heel Nederland
De eerste 400 sportlocaties zijn inmiddels aangesloten, waardoor een landelijke dekking wordt aangeboden. Iedere dag komen daar vele nieuwe sportlocaties bij verspreid over het hele land. De sporters kunnen sportlocaties kiezen in hun eigen regio. “We streven naar een maximale reistijd van 10 minuten. De sportlocaties hebben naast de reguliere fitness een breed sportaanbod. Er zijn sportlocaties waar groepslessen worden aangeboden zoals yoga, boksen, bootcamp of aquafit. Sportlocaties waar begeleiding en persoonlijke aandacht centraal staat, bieden personal training aan. De werknemer kan zelf kiezen welk sportaanbod het beste bij hem of haar past”, aldus van Kempen.

Online inschrijven
Sportlocatie eigenaren die hun sportfaciliteiten en groepslessen willen aanbieden aan bedrijfssporters kunnen zich hier online inschrijven. Na inschrijving ontvangt de sportlocatie een eigen omgeving waarin alle administratie rondom bedrijfssporters geautomatiseerd wordt verwerkt.
Maarten van KempenFitlandBedrijfsfitnesscommissie
Meest recente artikelen