3 weken geleden

Nieuwe tussenstand Dutch Fitness Awards. Stemmen nog mogelijk tot 8 november

3 weken geleden
Op 3 november is er een nieuwe tussenstand gepubliceerd in de strijd om de titel van fitnessclub van het jaar en personal trainer van het jaar bij de Dutch Fitness Awards. Er kan nog tot en met zondag 8 november (23:59 uur) gestemd worden. Daarna worden de eindstanden voor de gemeente- en provinciewinnaars opgemaakt en beoordeeld de vakjury de landelijke winnaars. Alle winnaars worden op 30 november om 14.00 uur live tijdens de online Award uitreiking bekendgemaakt.

De tussenstand wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier de tussenstand voor zowel de provincie als de gemeente. Aanstaande vrijdag 6 november volgt nog een laatste tussenstand.

Award uitreiking
Door de overheidsmaatregelen zal de award uitreiking dit jaar online plaatsvinden. Op maandag 30 november om 14:00 uur kunnen alle genomineerden de Award Uitreiking live volgen vanachter hun laptop. Een aantal vakjuryleden zal wel aanwezig zijn op de uitzendlocatie in Utrecht en zowel de gemeentewinnaars, provinciewinnaars en landelijke winnaar worden live bekend gemaakt tijdens de uitzending. De award uitreiking zal live te volgen zijn via de facebookpagina's van Dutch Fitness Awards en bodyLIFE.

Vakjury
Zowel voor fitnessclubs als voor personal trainers is er een vakjury. De vakjury voor de personal trainers staat onder leiding van NL Actief. Meer info over de vakjury's en de vakjuryprocedures is hier te vinden. 

Organisatie & Partners
De Dutch Fitness Awards 2020 worden georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met BodyLIFE, Personal-Trainer.nl, UnitedConsumers, NL Actief en Fitfair. 

Dutch Fitness Awardstussenstandaward uitreiking
Gerelateerde artikelen