24 september 2020

FitNation 2020: Mark Tuitert en Beyoncé’s personal trainer voeren indrukwekkende en sportieve line-up aan

24 september 2020

Na een succesvolle eerste editie in 2019 is het FitNation-evenement van Virtuagym terug. Ditmaal volledig virtueel! Op vrijdag 9 oktober wordt het evenement tussen 14:00u - 17:00u online gestreamd. 

Belangstellenden uit de hele fitnessbranche kunnen online kaartjes kopen en een eigen schema samenstellen van de line-up van gastsprekers en workshops. Keynote-sprekers worden live gestreamd vanuit de Virtuagym-studio in Amsterdam. 

Na een turbulent jaar voor de fitnessindustrie biedt FitNation zijn publiek een positieve impuls met inspirerende onderwerpen en deskundige sprekers. Deelnemers kunnen met hun virtuele ticket kiezen uit meerdere workshops en verschillende lezingen. 

Op FitNation treden aan: Sandy Macaskill, mede-oprichter van Barry's (voorheen Barry's Bootcamp), Marjolijn Meijer, mede-oprichter van Trainmore en High Studios, Herman Rutgers, mede-oprichter en ambassadeur van EuropeActive,  en olympisch gouden medaillewinnaar Mark Tuitert. EN er is exclusieve workout-sessie door Mark Jenkins, de personal trainer to Beyoncé, P. Diddy en Mary J. Blige.

Bezoekers kunnen een lezing over omgaan met grote druk van de Olympiër Tuitert bijwonen, luisteren naar een tech-filosoof over over innovatie en disruption in de fitnessindustrie en leren over de impact van Apple op de fitnessindustrie. Er zal ook een paneldiscussie zijn met Herman Rutgers (president van EuropeActive) over het Deloitte & EuropeActive-rapport over het effect van COVID-19 op de toekomst van fitness.

De lezingen en workshops van FitNation worden allemaal opgenomen en na het evenement online beschikbaar gemaakt voor kaarthouders. Het evenement zal volledig in het Engels zijn. Tickets zijn nu met 50% korting verkrijgbaar bij gebruik van de code FITNATION50. De standaardprijs van een toegangskaartje is $49. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Bedrijf

Virtuagym

Laatste artikelen van dit bedrijf