3 jaar geleden

Fit For Free opent nieuwe club midden in het centrum van Rotterdam

3 jaar geleden
Fit For Free heeft afgelopen zaterdag 19 september de deuren geopend van haar nieuwe locatie op de Lijnbaan midden in het centrum van Rotterdam. Hiermee komt de teller op negen clubs in Rotterdam.  In de club kun je naast fitness terecht voor groepslessen, (digitale) circuittraining en vrije training in de grootste Multi Play area van alle Fit For Free clubs. 

De nieuwe vestiging is 1800 vierkante meter groot en vervangt de recent gesloten club op de Hoogstraat in Rotterdam. Van fitness tot groepslessen als yoga en boksen tot hoge intensiteit intervaltraining (HIIT) trainingen: voor alle soorten sporters is er voor elk wat wils. De Rotterdamse aanwinst heeft bovendien de grootste Multi Play area tot nu toe. Een plek waar de klant kan doen waar hij behoefte aan heeft. Denk aan stretchen, boxen, buikspieroefeningen of personal training. 

Feestelijke opening
Zaterdagochtend om 9 uur werd de nieuwe Rotterdamse vestiging feestelijk geopend. Iedereen die wilde, kon een kijkje komen nemen en blijven hangen om te trainen in de nieuwste club van de landelijke fitnessketen. Er werden verschillende challenges georganiseerd waarmee leuke prijzen waren te winnen en voor alle bezoekers stond een goodiebag klaar. De Rotterdamse YouTuber en programmamaker Nesim el Ahmadi was aanwezig zijn om mee te trainen met de Move-It groepstraining. Een aantal van zijn volgers konden een plekje veroveren in deze les met Nesim.

“We zijn enorm trots op onze nieuwste club midden in het centrum van Rotterdam. We hebben goed gekeken naar verbeterpunten uit andere vestigingen en deze doorgevoerd op de nieuwe locatie. Zo heeft deze club de grootste Multi Play area van alle vestigingen.” aldus clubmanager Berbel van Maanen.









 
Fit For Free

 
Gerelateerde artikelen