3 jaar geleden

Nationale Sportweek afgetrapt door aanvoerder Rico Verhoeven en zijn ambassadeurselftal

3 jaar geleden
Dat sporten fitter maakt weten we allemaal. Maar het geeft ook meer zelfvertrouwen, maakt socialer, verbroedert en creëert nieuwe vriendschappen, op en naast het veld. Sport haalt het beste in mensen naar boven, leert grenzen te stellen en die steeds opnieuw te verleggen. Door sport zit je lekkerder in je vel en het maakt je gelukkiger. Kortom SPORT DOET IETS MET JE en is dan ook het thema van de Nationale Sportweek van 18 t/m 27 september van NOC*NSF. 

De Nationale Sportweek werd vanochtend officieel geopend door aanvoerder Rico Verhoeven en zijn ambassadeurselftal in hostcity Nieuwegein. Andere ambassadeurs uit het elftal zijn Roy Meyer (judo), Yara van Kerkhof (shorttrack),  Bo Kramer (rolstoelbasketbal) , Olga Commandeur (oud-Olympiër en presentatrice NL in beweging), Keet van Oldenbeuving (skateboarden), Celeste Plak (volleybal) , Diede de Groot (rolstoeltennis) , Laila Youssifou (roeien), Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland (beiden baanwielrennen) .

Zij worden ondersteund door onze coach Arno Mul (bondscoach para-ateliek), scheidsrechter Edith Houdshoorn, (scheids 3x3 basketbal) en voedingspecialist Hugo Kennis (tv-chef).

Doel van de Nationale Sportweek is alle Nederlanders te inspireren om meer te gaan bewegen en te genieten van sport. De Nationale Sportweek is onderdeel van de Europese week van de Sport



Themadagen Nationale Sportweek 2020




 
Nationale SportweekNOC*NSFRico Verhoeven
Gerelateerde artikelen