1 week geleden

Mileuvriendelijke reiniger zet kraanwater om in ozonwater

1 week geleden
De EnozoPRO is een multifunctionele reiniger welke kraanwater simpel en veilig omzet naar ozonwater. Ozonwater heeft een zuiverende werking van 24 uur, waarna het terugkeert naar zijn originele staat: zuurstof en water. Op deze manier kunnen dagelijkse reinigingsmiddelen worden vervangen door een volledig duurzaam schoonmaakproduct. 

Ontsmetten
Ozonwater doodt bij correct gebruik 99,9% van de meest schadelijke bacteriën, zoals E. coli en Salmonella, in slechts 30 seconden.  

Ongewenste geuren
Met ozonwater bestrijd je ook ongewenste geuren zonder de noodzaak van toegevoegde geur- of kleurstoffen. Dit is vooral handig voor mensen met allergieën of een gevoelige huid.

Besparen op schoonmaakkosten
Professionele schoonmaakmiddelen kosten gemiddeld tussen de 2,00 en 3,00 euro per 500 ml. fles. De EnozoPro ozonwater spray fles heeft een capaciteit van 400ml en kun je 5000 keer navullen. Hiermee kunnen minimaal 2000 flessen van 500 ml reguliere schoonmaakmiddelen vervangen worden. Op basis van een gemiddelde prijs 2,50 euro per fles, zou dat je 5000,00 euro kosten.
Hierbij vergeleken is de EnozoPro met een prijs van 599,00 euro een stuk voordeliger voor dezelfde hoeveelheid reinigingskracht. Daarbij is het gebruik van de EnozoPro veiliger, gemakkelijker en beter voor het milieu en ben je ook nog eens effectiever en sneller klaar omdat je slechts één product gebruikt in plaats van verschillende reinigingsmiddelen. 

Bekijk hieronder de video of ga voor meer informatie naar de website  
hygiëne
Gerelateerde artikelen