15 september 2020

Technogym Bike: Cycling-groepslessen op wereldniveau vanuit je huiskamer

15 september 2020
Technogym komt met een nieuwe fiets met vernieuwende technologie waarmee je de beste groepslessen ter wereld met de beste instructeurs live kan volgen, zomaar vanuit je huiskamer. Technogym Bike is de eerste indoorfiets waarop je op een groot scherm live en on-demand indoor cycling-lessen kunt volgen. Next level trainen op wereldniveau, makkelijk en veilig in je eigen huis.

Sport je liever in het comfort van je eigen huis, maar word je wel graag gemotiveerd door een toptrainer? Misschien wil je voor het ontbijt nog een spinningles meepikken in de hipste fitnessstudio’s van London of Milaan? Met de Technogym Bike wordt dit werkelijkheid. Deze hometrainer geeft een nieuwe dimensie aan indoor cyclinglessen. Tijdens een live cycling-les krijg je die echte studiobeleving. Kies je favoriete class en afspeellijst, dim de lichten, draai de volumeknop op 9 en laat je leiden door topinstructeurs.

What's new
Nog nooit was fit worden, kracht en conditie opbouwen zo leuk, makkelijk en effectief. Alle lessen zijn 24/7 live te volgen en on-demand. Technogym Bike heeft een compact formaat zoals van een spinningfiets en is het eerste cardio-apparaat dat dit soort entertainment biedt. De fiets wordt geleverd met twee gietijzeren gewichtjes van 1,5 k  inclusief video’s voor een total body workout.In detail
Technogym Bike is een gepersonaliseerde trainingsbeleving. In de uitgebreide bibliotheek kies je zelf je favoriete les, je trainer, de soort training (chill, klimmen, sprinten, ...), de muziekstijl, de taal en de trainingsduur. Momenteel zijn er twee legendarische fitnessstudio’s actief met top-of-the-bill fietspro’s: Revolution door Virgin Active in Milaan en 1Rebel in Londen. Binnenkort komt er meer live content vanuit Technogym en andere revolutionaire fitnessstudio´s wereldwijd. Met de aanschaf van de fiets abonneer je je ook op een van de twee (of beide) studio’s.

Let’s get technical
Technogym Bike is het resultaat van dertig jaar ervaring in fitnessoplossingen. De biomechanica van deze topbike is ontwikkeld door Technogym´s Research Center vanuit jarenlang onderzoek met professionals wereldwijd. Dit uit zich onder andere in de mogelijkheid om op Technogym Bike je vermogen (watt) wetenschappelijk te volgen. De fiets is gebruiksvriendelijk dankzij het on-the-fly-systeem - waarop patent is aangevraagd – waardoor je met één aanraking de fiets in vier posities verstelt. Dankzij het weerstandssysteem met de sterkste magneten is een soepele en stabiele rit gegarandeerd. De intuïtieve afbeeldingen op het 22-inch beeldscherm en de voelbare klikjes, maken het schakelen tussen de 20 weerstandsniveaus eenvoudig en nauwkeurig.

Prijs Technogym Bike
Technogym Bike is verkrijgbaar vanaf € 2950 incl. btw, transport, installatie, 24 maanden garantie en gewichtjes. Het maandabonnement op Rebel1, Revolution, of beide (maandelijks opzegbaar), kost respectievelijk € 34, € 29 en € 42. De fiets is ook in termijnen te betalen inclusief een extended warrenty.

Bekijk de voorwaarden op: 
https://www.technogym.com
Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf