2 weken geleden

Matrix Fitness lanceert nieuwe cardiolijn met geavanceerde consoles

2 weken geleden
Matrix Fitness blijft innoveren om ondernemers en sporters steeds opnieuw te verrassen met vooruitstrevende apparatuur en geavanceerde technologie. Daarom presenteren ze nu een gloednieuwe cardiolijn waarbij eindeloze mogelijkheden centraal staan. 

Zo Mix & Match je de Performance, Endurance of Lifestyle series met één van de 5 verschillende soorten consoles. De keuze is aan de klant. Of deze nou eigenaar is van een fitnesscentrum, fysiopraktijk, boutique of hotel, men kiest voor cardio-apparatuur die aansluit op de wensen en behoeften van zijn sporters, ruimte en budget. 

Performance Serie
De Performance Serie biedt de meeste functionaliteiten. Dankzij het duurzame ontwerp zijn de toestellen geschikt voor intensieve work-outs. De apparatuur is eenvoudig te onderhouden, wat down-time minimaliseert en het trainingsplezier van sporters vergroot. 

Endurance Serie
Op zoek naar apparatuur die uitstekend presteert en waarmee je leden keer op keer laat genieten van een krachtige work-out? Maak kennis met de Endurance Serie. Voorzien van de meest essentiële functionaliteitenvoor zowel de beginnende als de ervaren sporter. 

Lifestyle Serie
De Lifestyle Serie is speciaal ontworpen voor (kleine) hotels en wellness faciliteiten waarbij fitness niet de core-business is. De toestellen zijn eenvoudig te bedienen en geschikt voor een uiteenlopende groep van sporters. Door de compacte footprint is ruimtegebrek geen issue. 

Geavanceerde consoles 
Van diverse LED-consoles tot aan de haarscherpe touch varianten: de keuze is aan de klant, alle consoles passen namelijk op alle toestellen. Ook is het mogelijk gebruik te maken van de krachtige Connected Solutions waaronder het Workout Tracking Network, Personal Trainer Portal en Asset Management. 


 
cardio apparatuurconsole
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Matrix Fitness

Laatste artikelen van dit bedrijf