2 weken geleden

HccBenelux distribiteur van Streetbarbell outdoor krachtapparatuur

2 weken geleden
HccBenelux is sinds kort de officiële distribiteur van Streetbarbell outdoor krachtapparatuur. Streetbarbell bestaat uit een lijn van 42 plate loaded krachttoestellen speciaal ontwikkeld voor trainen in de buitenlucht.

De toestellen van StreetBarbell zijn extreem degelijk gebouwd en bestand tegen alle weersinvloeden. De toestellen wegen al snel 300 kg per stuk waarbij de gewichten vast op het toestel worden gemonteerd waardoor ze veilig buiten zijn te installeren in vrijwel elke setting.

Doordat er inmiddels meer dan 40 modellen van StreetBarbell beschikbaar zijn heb je als klant een grote keuze om je eigen buiten fitnessruimte in te richten.

De StreetBarbell toestellen zijn onder te verdelen in 3 verschillende series waarbij de Plus Series toestellen tevens geschikt zijn voor rolstoelsporters en revalidatiedoeleinden. Hiermee is Streetbarbell zowel veilig voor de beginnende als de geoefende sporter.

Showroomlocatie
Op dit moment is HccBenelux op zoek naar één showroomlocatie per provincie. Interesse om de eerste Streetbarbell Gym van je provincie te worden? Neem dan contact op via info@hccbenelux.nl of kijk voor meer informatie op www.streetbarbell.nl  
buiten fitnessoutdoor gym
Gerelateerde artikelen