3 weken geleden

Nieuwe cursus Pre- & Postnatale Fitness Specialist

3 weken geleden
De cursus pre- & postnatale Fitness Specialist is ontwikkeld om de personal trainer de juiste kennis te geven over sporten tijdens en na een zwangerschap. Vaak is er nog veel onduidelijkheid over sporten tijdens de zwangerschap. Is het juist wel of juist niet goed om te blijven sporten? Blijven sporten tijdens de zwangerschap is natuurlijk altijd goed, echter vergt het wel aanpassingen in het trainingsschema. 

Tijdens deze cursus leer je de basiskennis over een zwangerschap en wat daar allemaal bij komt kijken. De focuis ligt hierbij vooral op wat dit voor jou als PT-er betekent. Waar dien je als PT-er rekening mee te houden? Hoe zit het met de belastbaarheid van een zwanger lichaam? Mogen de buikspieren nu wel of niet getraind blijven worden? Wat is een diastase? Vanaf wanneer mag een bevallen moeder weer beginnen met sporten? Al dit soort vragen en onderwerpen zullen behandeld worden tijdens deze cursus. Zodra je over de juiste kennis beschikt, kun je je zwangere leden professioneel blijven begeleiden tijdens een bijzondere fase van hun leven. Op deze manier voorkom je ook ledenuitval; goed voor je business dus.

Docente van deze cursusdag is Sylvia Lemmens. Sylvia is moeder van Thijmen (2015) en Lauren (2016). In april 2019 heeft ze officieel sjiek sportique opgericht. Lesgeven in de vorm van groepslessen aan jeugd en ouderen gym deed ze al jaren als bijbaan naast haar kantoorbaan. Maar uiteindelijk heeft haar de combinatie van haar sportieve interesses en haar eigen ervaringen met sporten tijdens en na zwangerschappen, doen besluiten om zich te specialiseren in pre- en postnatale fitness. Daarnaast is Sylvia gewichtsconsulente,  leefstijl & vitaliteit coach en  NASM Personal Trainer. 

Deze cursus wordt verzorgt op 2 oktober in Weert door EFAA Opleidingen.

Meer informatie en aanmelden kan hier.
 
Zwangerschap
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

EFAA

Laatste artikelen van dit bedrijf