3 jaar geleden

Apple meldt zich binnenkort met fitnessdienst voor iPhone, iPad en Apple TV

3 jaar geleden

Apple brengt volgens Bloomberg op korte termijn gezondheidsdienst Apple Fitness op de markt. Het Amerikaanse elektronicabedrijf richt zich naast hun apparaten ook steeds meer op diensten zoals Apple TV+, Apple Arcade en iCloud.

Gezondheid lijkt voor Apple een steeds belangrijker onderwerp te worden. Eerder werd de Apple Watch gelanceerd met levensreddende functies bevat zoals ECG en valdetectie. Ook de Work-out applicatie is ontzettend populair en er zijn plannen om die app uit te breiden. In een gelekte versie van iOS 14 zijn verwijzingen te vinden naar een online fitnessdienst, maar tot nu tow zijn deze nog niet teruggevonden in iOS 14 beta. Uit nieuwe informatie blijkt echter dat Apple fitness niet lang meer op zich laat wachten.

Bloomberg meldt dat de dienst beschikbaar wordt voor iPhone, iPad en Apple TV en o.a. sportvideos en fitnessoefeningen bevatten. Hoe de dienst precies vorm zal krijgen is nog niet bekend. Het vermoeden is dat in video's oefeningen zullen worden uitgelegd. Waarschijnlijk kun je deze met de Work-out applicatie uitvoeren en online programma's volgen. Ook kan de dienst exclusieve work-outs aanbieden, afgestemd op persoonlijke doelen.

Apple fitnessApple Watch
Gerelateerde artikelen