10 august 2020

Rocycle en Sunnery James & Ryan Marciano organiseren besloten set tijdens workout ter ere van nieuwe single: ‘Life After You’

10 august 2020
Ter ere van de nieuwe single ‘Life After You’ (feat. RANI) van Sunnery James & Ryan Marciano organiseerden de dj’s samen met het toonaangevende dancemuzieklabel Armada Music en het eveneens Nederlandse fitnessbedrijf Rocycle een unieke set... Tijdens een workout!

Op 2 augustus gaven Sunnery James & Ryan Marciano een besloten dj-set bij Strand Zuid te Amsterdam, waar Rocycle haar lessen outdoor aanbiedt sinds het begin van de coronacrisis. Vanaf het water, omringd door schepen en spinfietsen, hebben de DJ's hun eigentijdse, opzwepende sound gedeeld met een selecte groep Rocycle-klanten die zich op de beat in het zweet konden werken. 

Deze besloten liveset is eveneens de opmaat geweest voor een overkoepelende samenwerking tussen Rocycle en Armada Music. Naast andere live workouts met bekende DJ’s kunnen Rocycle-klanten vanaf 2 augustus namelijk ook wekelijks themalessen boeken. De muziek bij deze lessen wordt volledig samengesteld door Armada Music, en de playlists worden na de les via Spotify gedeeld.

"Muziek is onderdeel van ons DNA; het beweegt ons, zowel fysiek als mentaal”, zegt Rogier van Duyn, de oprichter en CEO van Rocycle. “Deze sportieve samenwerking met Sunnery James & Ryan Marciano en Armada Music past dan ook precies in ons plaatje van unieke fitnesslessen van hoge kwaliteit. Normaal doen we dat natuurlijk in onze donkere, met kaarsen verlichte spinstudio’s, maar voor een unieke gelegenheid als deze maken we natuurlijk maar al te graag een uitzondering.”

Rocycleindoor cyclingboutique fitness
Gerelateerde artikelen