3 jaar geleden

Virtuagym verwelkomt Quinten Francken-Bosman (voormalig Photobox, Whistl en TNT Post) als COO

3 jaar geleden

Virtuagym, Europese marktleider in fitness software en één van de snelst groeiende tech scale-ups van Amsterdam, heet Quinten Francken-Bosman, voorheen werkzaam bij Photobox, Whistl and PostNL, welkom als nieuwe Chief Operations Officer (COO). Met Francken-Bosman voegt Virtuagym de eerste COO, plus vrouwelijke board member toe aan het team.

Quinten Francken-Bosman keerde recentelijk terug uit Londen waar zij werkte als Group Shipping & Procurement Director bij Photobox en Head of International bij Whistl. 

Mede-oprichter van Virtuagym, Paul Braam zegt: “De ervaring die Quinten meebrengt van een grote Corporate (PostNL) en een succesvolle tech scale-up (Photobox) past perfect bij de groei die Virtuagym op dit moment doormaakt. Haar ondernemerschap was duidelijk zichtbaar bij het zelfstandig opzetten van een nieuw bedrijfsonderdeel bij Whistl, en de combinatie met haar sterke internationale achtergrond heeft ons ervan overtuigd dat met haar aan boord de internationale toppositie binnen de fitness innovatie binnen handbereik ligt. Ik ben trots dat wij Quinten met haar unieke ervaring hebben toegevoegd aan ons team”.

“Virtuagym heeft een geweldig team en een echte people culture en ik kijk er dan ook enorm naar uit om de verschillende onderdelen naar een nog hoger operationeel niveau te tillen en zo bij te dragen aan de verdere groei van het bedrijf” aldus Quinten Francken-Bosman.

Senioriteit om te blijven groeien
Virtuagym is een van de snelst groeiende tech scale-ups in Amsterdam en hard op weg naar een internationale leidende positie binnen de innovatie van fitness. Door de toevoeging van Quinten aan de board zal er meer aandacht naar de operationele tak binnen de organisatie gaan, wat de voorgenomen groei zal bespoedigen. De huidige board bestaat momenteel uit de broers en oprichters Hugo & Paul Braam (gezamenlijk CEO), Simon Aurik (CCO), Wijnand van de Calseijde (CFO) en Nick van Schijndel (CTO).

Bedrijf

Virtuagym

Laatste artikelen van dit bedrijf