2 weken geleden

Technogym Live: on-demand en live digitale content op de cardio-apparatuur en via de app

2 weken geleden

Technogym introduceert het revolutionaire TECHNOGYM LIVE open platform dat eindeloze trainingscontent levert, zowel live als on-demand toegankelijk op Technogym-cardio-apparatuur en via de Mywellness app. Naast de uitgebreide trainingsbibliotheek van Technogym kunnen fitnessondernemers, dankzij de nieuwe Mywellness 5.0 app, ook hun eigen content creëren en streamen naar hun leden thuis.

TECHNOGYM – de marktleider op het gebied van fitnessapparatuur en digitale technologieën - kondigt de lancering aan van Technogym Live, het platform dat een volledig nieuwe en boeiende trainingservaring biedt waarmee gebruikers kunnen genieten van live en on-demand videocontent op de cardio-apparatuur van Technogym en via de nieuwe Mywellness-app. Technogym Live is een open platform dat Technogym's eigen content en content van fitnessclubs samenvoegt om de eindgebruiker een ongekend niveau van variatie en personalisatie te bieden.
 
Dankzij Technogym Live kunnen gebruikers kiezen uit een enorme variëteit aan content (trainingen onder leiding van een trainer, outdoor virtuele trainingen, trainingsroutines, oefeningen en entertainment-content) op basis van hun persoonlijke passie, behoeften en aspiraties: van algemene fitness, tot groepstrainingen, tot atletische trainingsprogramma's en meer gezondheids- en preventiegerichte programma's.

De nieuwe Technogym Live-trainingservaring is nu beschikbaar op het gehele Technogym-productassortiment en via de nieuwe Mywellness App 5.0, virtuele lessen of digitale apparaten. De nieuwe Technogym Live-console bevat een uitgebreide bibliotheek van door de trainer geleide "Technogym Sessions", de nieuwe on-demand één op één workouts die beschikbaar zijn voor alle cardioproducten. De bibliotheek bevat trainingsvideo's onder leiding van trainers uit Londen, New York, Milaan en Los Angeles. De sessies zijn beschikbaar in het Engels, Italiaans en Spaans. In de nabije toekomst zullen nieuwe talen en nieuwe trainers worden toegevoegd, aangezien de bibliotheek voortdurend zal worden bijgewerkt met nieuwe content om variatie en motivatie te bieden.De Technogym-sessies zijn georganiseerd in series van 6, elk met een specifiek doel: afvallen, uithoudingsvermogen verbeteren, etc. Daarnaast kunnen gebruikers Routines uitproberen, een reeks eenvoudig te volgen en begeleide oefeningen met een specifiek doel en een specifieke werkbelasting. Voor gebruikers die houden van rechttoe-rechtaan en doelgerichte trainingen is Oefeningen de juiste optie: trainingen op basis van afstand, calorieën of tijd. Met Outdoor Virtuele Trainingen kunnen gebruikers zich onderdompelen in de meest iconische en exotische bestemmingen ter wereld. Tot slot biedt Technogym Live-console eindeloze Entertainment-opties, waaronder TV-zenders, sociale media, Netflix en een breed scala aan games en op nieuws gebaseerde apps.

Binnen deze verscheidenheid aan opties en content maakt de gloednieuwe Technogym Coach - de eerste kunstmatige intelligentie die wordt toegepast op fitness - de ervaring van de eindgebruiker echt persoonlijk.  Technogym Coach beheert de gegevens van de gebruikers en begeleidt hen, iedere dag weer, en stelt daarnaast verschillende trainingsmogelijkheden voor op basis van hun persoonlijke passies, behoeften en voorkeuren.

Technogym Live biedt fitnessclubs of trainers ook de mogelijkheid om hun eigen digitale content te creëren - live of on-demand lessen - en deze te streamen naar hun leden thuis (of waar ze zich ook bevinden) dankzij de nieuw uitgebrachte Mywellness App 5.0. Dit stelt gebruikers in staat om vanuit huis verbinding te maken met hun favoriete fitnessclub-programma's- en trainers.

"In de afgelopen 35 jaar is innovatie een belangrijke prioriteit geweest voor TECHNOGYM om de gehele fitness- en wellnessindustrie te laten groeien. Vandaag de dag vormt Technogym LIVE binnen ons unieke digitale ecosysteem een belangrijke mijlpaal in ons innovatietraject, om eindgebruikers betrokkenheid, afwisseling en personalisatie te bieden", aldus Nerio Alessandri, oprichter en CEO van Technogym. "Dankzij de volledig nieuwe gebruikerservaring zal Technogym Live ondernemers een innovatief instrument bieden om hun bedrijfsmodel te innoveren en hun programma's en diensten ook thuis aan de leden aan te bieden".

 

Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf