1 maand geleden

Fitnessketen Easy Active groeit door met drie nieuwe vestigingen

1 maand geleden
Opnieuw sluiten 3 nieuwe clubs zich aan bij fitnessketen Easy Active. De formule is toekomstbestendig.

“Aansluiten levert juist nu de meeste voordelen op,” concludeert nieuwe franchisenemer Ruud Schurink, die deze maand met 3 fitnesslocaties aansluit. “Ik heb Easy Active al een tijdje gevolgd. Easy Active heeft een sterk merk neergezet in de afgelopen jaren. Door met mijn clubs aan te sluiten bespaar ik direct op een aantal grote vaste kostenposten. Maar, nog belangrijker, de waarde van mijn clubs is direct meer dan verdubbeld doordat ik mijn clubs onderdeel van deze snel groeiende keten heb laten worden.”

Aansluiten bij een keten kan veel opleveren
Als stand-alone club of kleine keten was het afgelopen jaar zwaar. Het is zonde om je pensioen te moeten aanspreken om te kunnen overleven. Het is een interessant gegeven dat je club binnen een keten direct zo ongelofelijk veel meer waard is. Een keten heeft bovendien partnerovereenkomsten waardoor vaste lasten lager worden. Bovendien biedt deze keten ondersteuning aan je organisatie op onderdelen die je veel tijd en geld kosten zoals marketing, sales, teamtrainingen en het ontwikkelen van je interne structuur.

Investeringsmaatschappijen
De invloed van investeringsmaatschappijen en de beursgang van fitnessbedrijven hebben de fitnessbranche in snel tempo veranderd. Je ziet het in andere branches ook: supermarkten, winkels, hotels, woningcoöperaties, verzekeraars: veel zelfstandige ondernemers worden uiteindelijk deel van een keten. Ketens zijn financieel sterker, zij konden contributies bevriezen afgelopen periode. Een kleine ondernemer kost dat in veel gevallen de kop. Als keten sta je in elke situatie sterker; samen kun je krachtig naar buiten treden. Samen los je lastige vraagstukken op en samen kun je sneller professionaliseren.

Join the club
Voor stand-alone clubs kan het natuurlijk een keuze zijn om alleen door te gaan, maar de voorspelling van analisten is dat alleen voortbestaan in de fitnessmarkt steeds ingewikkelder zal worden. Als ondernemer kun je ook kiezen om zelf de logische volgende stap te zetten, en onderdeel te worden van een keten als Easy Active, waarbij je jouw identiteit behoudt, met plezier verder blijft ontwikkelen en ondernemen en met een veel grotere marktwaarde als eindresultaat.

Wacht niet tot je onderneming onder water komt staan.… spring aan boord van de snelgroeiende keten Easy Active. Wil je vrijblijvend meer informatie? Mail naar info@easyactive.nl en we nemen zsm contact met je op.

Remco Stekelenburg
Managing Director Easy Active
Fitnessclub Easy ActiveSportsPalacefranchise
Gerelateerde artikelen