1 maand geleden

Nieuwe Health Check-campagne van THP2 en BenFit ondersteunt ondernemers met werven van nieuwe leden

1 maand geleden
THP2 Europe slaat de handen inéén met de lifestyleprogramma’s BenFit en Body Support. 

Met behulp van de Health Check-campagne ondersteunen zij de fitnessondernemer in het werven van nieuwe leden. Met het aanbieden van gratis HealthChecks straalt de ondernemer een veilige sportomgeving uit die zorg draagt voor de gezondheid van zijn leden. 

Health Check
Nadat de sportscholen een aantal maanden dicht zijn geweest moeten deelnemers weer opnieuw starten met sporten en coaching. Een HealthCheck kan duidelijk maken op welke leefstijl-vlakken de verbetering moet plaatsvinden. Deelnemers die gebruik maken van de Health Check vullen een online vragenlijst in en komen vervolgens naar het sportcentrum voor een lichaamsmeting. In een afspraak op de club wordt het persoonlijke HealthCheck-rapport besproken.  

Het maakt duidelijk op welke lifestyle-vlakken de deelnemer goed scoort of juist tekortkomt, iets waar de club uitstekend in kan begeleiden. Een advies voor een passend programma of abonnement volgt. De marketing en software van deze HealthCheck-actie worden gratis ter beschikking gesteld voor aangesloten clubs. 

Ben je al bij BenFit of Body Support aangesloten?
Vraag de actie dan HIER(BenFit) of HIER (Body Support) gratis aan.

Interesse om je aan te sluiten bij het netwerk van BenFit of Body Support? 
Niet aangesloten clubs kunnen een gratis demo aanvragen op de website en zo een vrijblijvende uitleg krijgen over wat de programma's voor hun club kunnen doen. Als de club zich aansluiten bij het netwerk, dan kan men gebruik maken van diverse marketingacties, waaronder de gratis HealthCheck. 
Klik HIER voor meer informatie over BenFit en HIER voor Body Support. 

 
THP2 EuropeBenFitBody SupportHealth Check