2 july 2020

Technogym introduceert live en on-demand lessen in Mywellness app

2 july 2020
Met Technogym Mywellness kunnen ondernemers eigen trainingscontent streamen naar hun community, waar ze ook zijn, thuis of onderweg.

Technogym introduceert een gloednieuwe functie binnen het Mywellness connected platform. Met de nieuwe Mywellness app 5.0 kunnen ondernemers altijd en overal een ongeëvenaarde gebruikerservaring aanbieden: clubs kunnen hun eigen videocontent op het platform uploaden en hun eigen lessen en PT-diensten aanbieden, aan leden thuis, op de club of waar ze maar willen.

Met Mywellness app 5.0 kunnen ondernemers eigen trainingscontent ontwikkelen en hun klanten een uitgebreide keuze aan video-workouts aanbieden:
  • Live Lessen - Binnen de Mywellness for Professionals website kunnen instructeurs live lessen aanbieden en streamen naar klanten die hun hele community ook thuis betrekt.
  • On-Demand Lessen - Ondernemers kunnen de app vullen en on-demand content uploaden. Gebruikers kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan workouts en beslissen welk type les, welke trainer en welke tijd het beste past in hun agenda.
  • Technogym Virtuele Lessen - Kant-en-klare en hoogwaardige content van Technogym, geïntegreerd met de eigen bibliotheek van de club, om snel te kunnen starten met de on-demand- en live lessen.
Mywellness app 5.0 voor het werven van nieuwe leden
Deze nieuwe functie vergroot niet alleen het aanbod - waardoor leden zowel binnen als buiten kunnen trainen met virtuele lessen - maar versterkt ook de zakelijke mogelijkheden. Mensen die nog geen lid zijn hebben alleen toegang tot de virtuele lessen via de mobiele app, en kunnen per les betalen of met een passend abonnement volledig toegang krijgen.

In de huidige uitdagende tijden heef tMywellness een belangrijke rol gespeeld bij het ondersteunen van ondernemers, zodat hun klanten tijdens de lockdown thuis konden trainen en bij de heropening hun workout konden boeken in de club. De nieuwe functies van Mywellness geven de mogelijkheidvoor het boeken van de volgende diensten: specifieke fitnessplek, groepslessen, en/of andere activiteiten. Dit is mogelijk vanuit huis of onderweg. Dit zorgt voor een ultieme klantervaring voor de leden en creëert tegelijkertijd vertrouwen.

Als het gaat om lessen, kunnen leden hun ple kboeken, terwijl de ondernemers de capaciteit van de ruimtes managen. DankzijTeambeats, het Technogym groepsles- en Hartslag-monitoringplatform, kunnen de leden veilig en op afstand begeleid en gemotiveerd worden. Nu, dankzijMywellness app 5.0, kunnen de leden, zelfs wanneer de club op volle capaciteit is, hun favoriete instructeur en les blijvenvolgen vanui thuis of waar ze ook zijn.

Meer informatie  
on-demandvirtual fitnesslivestreamingapp
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf