12 june 2020

Virtuagym Webinars: het definitieve protocol van NL Actief

12 june 2020

Neem samen met honderden andere fitnessprofessionals deel aan de webinars van Virtuagym om de beste strategieën te leren hoe je als fitnessondernemer het best met de heropening van 1 juli om kan gaan. Elke week bespreken we nieuwe onderwerpen, gaan we dieper in op de uitdagingen in deze tijd en delen we best practices. Deze week staat geheel in het teken van het definitieve protocol van NL Actief.

Patrick Rijnbeek (directeur van NL Actief) en Hugo Braam (CEO van Virtuagym) zullen aankomende dinsdag (dinsdag 16 juni om 11:00 uur) virtueel aanschuiven bij het webinar van Virtuagym. Deze week zal NL Actief na overleg met de verschillende partijen het definitieve protocol bekendmaken, deze zullen we aanstaande dinsdag gaan bespreken met Patrick Rijnbeek, directeur van NL Actief.  Wat komt overeen met de conceptversie en wat zijn juist nieuwe richtlijnen?

Hugo Braam gaat een exclusieve sneak peek geven van 'Stronger Together'. Stronger Together is een kant-en-klaar digitaal lidmaatschap vol content om je leden betrokken te houden en tegelijkertijd geef je ze de kans om je sportschool of studio te ondersteunen. Uiteraard is er weer de mogelijkheid om vragen te stellen aan ons panel.

Leer hoe onze nieuwe functies van Virtuagym je in staat stellen je bezoekersstroom te beheersen (real-time aanwezigheidsregistratie, reserveren van tijdslots en meer!)

Schrijf je hier in voor het volgende webinar van dinsdag 16 juni om 11:00 uur. Elke week zijn er weer veel ontwikkelingen, dus mis het niet!

Bedrijf

Virtuagym

Laatste artikelen van dit bedrijf