1 maand geleden

Opleidingen en examens in coronatijd: eerste online kandidaat geslaagd

1 maand geleden
Opleidingen 2000 leidt al meer dan twintig jaar cursisten op tot NL Actief erkende Fitnesstrainers en Personal Trainers. De kracht van onze opleidingen heeft hem altijd al gezeten in de wetenschappelijk onderbouwde theorielessen en praktijklessen van onze ervaren docenten.

Met het coronavirus gingen we in no-time van contactonderwijs naar online lessen. Die lessen worden nog steeds helemaal live online gegeven door dezelfde gepassioneerde docenten. De praktijk doen we op gepaste afstand in de buitenlucht. De cursisten worden hierdoor dan ook voorbereid om wat er zich nu en mogelijk later nog in de praktijk plaatsvindt.

De gehele opleiding is aangepast om veilig en verantwoord cursisten op te leiden en zelfs de theorie- en praktijkexamens gaan (op een verantwoorde! manier) door. Opleidingen 2000 is vanaf sluiting direct overgestapt op deze alternatieve werkwijzen en cursisten konden dus vlekkeloos doorgaan. Het eerste examen heeft zelfs al plaatsgevonden.

Melissa Olson is de eerste kandidaat in Nederland die haar NL Actief Fitnesstrainer A diploma op deze manier heeft behaald. Haar praktijk examenles is online beoordeeld door een ervaren NL Actief examinator en ze is glansrijk geslaagd. Ook in deze bijzondere tijden dragen wij gepassioneerd bij aan de kennisontwikkeling in de branche. 

Wil jij dit ook?
Ga naar www.opleidingen2000.nl

Heb je vragen?
info@opleidingen2000.nl
Coronaviruseducatieopleidingonline
Gerelateerde artikelen
Auteur

Opleidingen 2000