14 may 2020

iVentri komt met desinfecterende handgel tegen scherpe prijs

14 may 2020
We kunnen in deze coronatijd niet meer zonder, maar lang niet overal is nog voldoende desinfecterende handgel beschikbaar. iVentri besloot het heft in handen te nemen en benaderde een producent om de fitnessbranche tegemoet te komen met handgel tegen een scherpe prijs.

"Net als iedereen was ik voor mijn klanten van iVentri op zoek naar desinfecterende handgel, maar uiteraard nergens te vinden", aldus Jan Desmit van iVentri. "We hebben 180 flessen van één liter rechtstreeks bij een producent kunnen aankopen. Bovendien met een certificaat van Volksgezondheid."

"Deze producten kunnen we voor een veel scherpere prijs aanbieden dan in de winkel of online, waar vlotjes 50 euro per liter of meer wordt gevraagd. Ik ben ervan overtuigd dat ondernemers op zoek zijn naar handgel voor als hun club, afslankstudio, fitness boutique of PT Studio weer open gaat", vertelt Desmit.
 
"Deze handgel zullen we zeker heel hard nodig hebben in komende maanden en zelfs jaren. Het zal een van de voorwaarden zijn om alles straks hygiënisch te krijgen en te houden. We bieden zes flessen van één liter aan voor 88 euro, exclusief BTW en voor Nederlandse clubs vervalt de BTW, + verzendkosten. Hierbij worden twee pompjes geleverd zodat deze makkelijk door jullie klanten te gebruiken zijn", besluit Desmit.

Klik hier voor meer informatie of neem contact op via jan@iventri.com

Bedrijf

iVentri I DMT Wellness Solutions

Laatste artikelen van dit bedrijf