14 may 2020

SofSurfaces introduceert easy to clean rubbervloer

14 may 2020
Juist in deze tijd, waarin nog strengere voorwaarden (gaan) gelden op het gebied van hygiëne, wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn op een verantwoorde heropening van je fitnesscentrum of gym. SofSurfaces helpt een handje en introduceert de DuraTrain Plus XT vloeistofdichte tegels.
 
De tegels hebben een gesloten toplaag die snel en hygienisch kan worden gereinigd, indien gewenst zelfs handmatig tussen twee groepslessen door. De noppen aan de onderzijde zorgen voor een licht verend effect welke trillingen van bijvoorbeeld vallende kettlebells of spinning bikes reduceren. Cardio en strength equipment kunnen direct op de vloer worden geplaatst. Het is ook mogelijk belijningen of logo`s op de vloer aan te brengen.

SofSurfaces produceert al 30 jaar rubbertegels over de hele wereld en hecht veel waarde aan duurzaamheid. LEED, Floorscore, BREEAM en de circulaire economie staan hoog in het vaandel. Alle producten vallen onder ons Limited Lifetime Warranty garantie stelsel. En omdat SofSurfaces niet tevreden is met een aantal nu geldende normen binnen de markten waarop ze actief zijn, ontwikkelen ze nieuwe standaarden op het gebied van veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en productiviteit.

Kijk voor meer informatie op www.sofsurfaces.nl of neem conact op met Bert Kosters via B.Kosters@sofsurfaces.eu