8 maanden geleden

Rocycle: nu iedere dag én overal

8 maanden geleden
Rocycle Studio's lanceert een nieuw concept, genaamd Rolive; een online ervaring die lichaam, geest én de innerlijke muziekliefhebber triggert.  De ambities van Rocycle liggen hoog, net als de feel-good factor van de lessen. Het doel? Dat is simpel: Europees marktleider worden.

Voor Rocycle is bewegen een lifestyle. Het is hoe we gezond, gelukkig en energiek blijven. Met de snelle uitbreiding van het merk - en meer studio's in zowel Amsterdam als Utrecht en binnenkort ook in Rotterdam - is de missie van Rocycle duidelijk: die boost van geluk en energie door een zo groot mogelijk publiek te laten beleven. Precies om deze reden heeft Rocycle Rolive gelanceerd. Nu heb je overal en op ieder tijdstip toegang tot je favoriete work-outs. En als je wilt... Dan kan het zelfs vanuit je huiskamer.

Meer dan alleen een fiets
Rolive is een online mind, body and music experience.  Door middel van beweging, knallende muziek en motiverende woorden worden actievelingen door het hele land gepusht om het beste uit zichzelf te halen. Rolive biedt hoogstaande online fitnesslessen die speciaal ontwikkeld zijn door de diverse en buitengewoon gekwalificeerde gemeenschap van Rocycle-instructeurs. Het is afgelopen met dat gescroll door YouTube naar de perfecte work-out. Rocycle heeft hierover nagedacht: de instructeurs ondergaan namelijk een heuse casting. Je zult het zelf moeten meemaken, maar buiten kijf staat dat deze instructeurs gecast worden op een dijk van een persoonlijkheid die zorgt dat je zelfs vanachter je scherm het enthousiasme voelt... én overneemt.

Rolive is al een tijdje in ontwikkeling en zal nu worden gelanceerd met meer dan 100 high-quality online work-outs. Rolive gaat verder dan de bekende 45 minuten durende full-body fietstraining die je gewend bent vanuit de Rocycle Studio's. Het platform bevat ook Royoga en Rostrong als alternatieve trainingen waarvoor geen fiets nodig is. En wat als je jouw Rocycle Studio les zo mist? Ook daarvoor is een oplossing: Rocycle biedt je de mogeljkheid om één van de kenmerkende spin fietsen te huren of kopen. De fiets wordt thuis geleverd en geïnstalleerd zodat je "ready to ride" bent in je eigen woonkamer. Met deze factoren onderscheidt Rolive zich van andere online fitness platforms op de markt."Rolive is ontstaan vanuit vragen binnen de Rocycle community", zegt Roger van Duyn, CEO & oprichter van Rocycle. "We hoorden en zagen dat er op dit moment veel gratis online fitness content te vinden is. Echter hoorden wij dat onze klanten liever een klein bedrag per maand betalen voor hoge kwaliteit lessen dan dat ze veel tijd besteden aan het online zoeken naar een leuke les, om vervolgens het risico te lopen dat ze iets hebben gekozen wat toch niet goed blijkt te zijn. Je gooit zo al snel een kostbaar uur van je dag weg. Rolive biedt een breed assortiment van zeer hoge kwaliteit online fitness lessen aan. Niet alleen vind je onze signature Rocycle lessen op Rolive maar je kunt ook yoga, HIIT, mindfulness en binnenkort ook boks-, pilates en renlesjes vinden. Uiteindelijk willen we zo snel mogelijk meer dan 1.000 verschillende lessen aanbieden. Daarnaast kunnen Rolive fans via een livestream door heel Nederland meefietsen. Zo bereiken we ook klanten die hiervoor misschien nooit Rocycle studio hadden bezocht."

Join the Rolive community
Voor € 8,99 per maand krijg je onbeperkt toegang tot de Rolive trainingen. Bij aanmelding ontvangen klanten een gratis proefperiode van 14 dagen om de verschillende lessen uit te proberen. Het abonnement kan op elk moment worden opgezegd. Rolive is binnenkort beschikbaar via iOS, Android en Apple TV apps.
Rocycleindoor cyclingboutique fitnessonline workoutsthuisfitness
Gerelateerde artikelen